Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. December 04. 09:16, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

X-Faktor: Szabó Dávidot, korábban megrugdalták a vetélytársak a villamoson

X-Faktor: Szabó Dávidot, korábban megrugdalták a vetélytársak a villamoson

Egy korábbi homo erotikus filmben.

Szabó Dávid már gyerekkorában megtapasztalta, hogy a népszerűségnek árnyoldalai is vannak. Az X-Faktor énekese kicsi korától kezdve színpadra vágyott, és ez az álma valóra vált.

- Amikor suliba jártam, a lányok tudták, hogy a Szabó Dávid színházban játszik, és néha eljöttek megnézni. Pedig akkor csak kisstatiszta voltam, tartottam hátul a zászlót. De alapvetően az, hogy ilyen körökben mozogtam és olyan emberekkel, színészekkel beszélgettem, akikért ők odavoltak, hát ez hatalmas dolognak számított! A fiúk emiatt irigykedtek, nehezteltek rám! Volt, hogy egyszer éppen a villamoson utaztam, nekem estek és megrugdostak - eleveníti fel emlékeit az X-Faktor felfedezettje, Szabó Dávid, aki egy interjúban kijelentette, hogy bárkivel szívesen leül kávézni.
- Megkérdezték, van-e esélyük a rajongóknak, én pedig azt feleltem: most a verseny a legfontosabb. De ha szembe jön velem valaki, aki csak beszélgetni szeretne, akkor szívesen megiszom vele egy kávét. Kár volt mondanom, mert napi negyven kávémeghívást kapok! Volt olyan rajongó, aki nem csak kávézni hívott, hanem ezt írta: "Szia, itt vagyok a Corvinnál, nem jössz le egy kávéra vagy akár valami többre?"... - idézi rajongója levelét Szabó Dávid, aki a Like magazinnak azt is elárulja, milyen nők jönnek neki be.

Címkék: szabó dávid, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára