Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Március 12. 08:24, szerda | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Vona Gábor Félegyházán

Vona Gábor Félegyházán

Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje volt a vendég március 7-én a párt helyi szervezetének.

Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje volt a vendég március 7-én a párt helyi szervezetének. Az ipartestület székházában megtartott összejövetelen először Kollár László országgyűlési képviselő-jelölt mutatkozott be és ismertette a választókerületéhez kapcsolódó elképzeléseket. Ezt követően a pártelnök az országos programot ismertette a megjelentekkel.

Vona Gábor elmondta, hogy pártja elsőként fogalmazta meg konkrét választási programját, amely mindenki számára elérhető, nyomtatott formában éppúgy, mint az interneten. Ebben minden fontos kérdésről kifejtik a Jobbik álláspontját. Ismertették programjukat, hogy mit szeretnének megvalósítani kormányra kerülésük esetén. Kifejtette: pártja vallja, hogy a mostaninál igazságosabb társadalom építhető, amennyiben létezik hozzá hiteles politikai akarat, a megvalósításhoz szükséges következetesség. Elfogadhatatlan számukra, az olyan uniós tagság, amely nemzeti függetlenségünk végzetes megcsonkításával jár. Nem tartható tovább, hogy a gazdagok és szegények életszínvonala között fényévnyi a távolság.

A kampánnyal kapcsolatosan is megfogalmazta az álláspontjukat. Pártja nem csatlakozik az alacsony szintű sárdobáláshoz. Elmondják a kemény üzeneteiket akár a Fidesz, akár az MSZP politikájáról. Legfontosabb üzenetük azonban az, hogy „mi ezt sokkal jobban tudnánk csinálni”. Véleménye szerint a pártot több ponton is próbálják akadályozni a sikeres választási eredmények elérésében. A Jobbiknak azonban az a dolga, hogy ilyen körülmények között is a győzelemért küzdjön.

H. S.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.