Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2014. Február 13. 10:39, csütörtök | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Vizsgálják a főutca platánjait

Vizsgálják a főutca platánjait

Alapos vizsgálatnak vetik alá a Kossuth utcai platánsort. A soron kívüli ellenőrzést a városüzemeltetési osztály munkatársai végzik a közterület-felügyelet bevonásával.

Alapos vizsgálatnak vetik alá a Kossuth utcai platánsort. A soron kívüli ellenőrzést a városüzemeltetési osztály munkatársai végzik a közterület-felügyelet bevonásával.

Mint arról beszámoltunk, platánfa zuhant vasárnap hajnalban a gépészeti szakközépiskola szomszédságában lévő lakótelep kerítésére. Megállapítást nyert, hogy a gyökerek – látszólag minden előzetes erre utaló jel nélkül – mondtál fel a „szolgálatot” Kidőlt fán, a törzs alján ugyan voltak korhadási nyomok, de a platán a nyár folyamán nem mutatta a kiszáradás jeleit, a lomkorona zöld volt. Az eset kapcsán kezdődött soron kívüli ellenőrzés, melynek keretében tüzetesen átvizsgálják a Kossuth utcai platánsort – tájékoztatta a Félegyházi Híreket Barczikay Gábor, a polgármesteri hivatal városüzemeltetési osztályának munkatársa.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 10:46, kedd | Helyi

Emlékezzünk együtt az 1848-49-es szabadságharc és forradalom kitörésére

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 176., és a várossá nyilvánítás 250. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepségsorozatra.

2024. Február 27. 10:16, kedd | Helyi

A postaládákban fészkelő széncinegék védelmére hívja fel a figyelmet az MME

A postaládákban fészkelő széncinegék védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Február 27. 08:18, kedd | Helyi

Február második felében is melegebb van, mint a megszokott

Február második felében is melegebb van a megszokottnál, a napi csúcshőmérséklet átlagosan 6 Celsius-fokkal haladta meg a szokásost - derül ki a HungaroMet Zrt. hétfői Facebook-bejegyzéséből.

2024. Február 26. 19:20, hétfő | Helyi

Sulyok Tamást választotta államfőnek az Országgyűlés

Megválasztotta Sulyok Tamást köztársasági elnökké az Országgyűlés hétfőn. Az Alkotmánybíróság elnöke, aki a tisztségre egyedüli jelölt volt, 134 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson.