Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Április 11. 09:31, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Vízitornával ünnepeltek

Vízitornával ünnepeltek

A Félegyházi Strandfürdő és Uszoda is csatlakozott az Egészségügyi Világnap rendezvényeihez április 10-én (vasárnap).

1948. április 7-én az ENSZ szakosított intézményeként megkezdte működését az Egészségügyi Világszervezet (WHO). Erre az eseményre emlékezünk az EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGNAPON. A világszervezet célja a nemzetközi egészségügyi munka irányítása és összehangolása.

A városi élettel sok olyan dolog jár együtt, ami nem feltétlenül egészséges. Gondoljuk végig egy napunkat, mennyi kárt okozunk magunknak és a környezetünknek. Álljunk meg egy percre és gondolkodjunk el ezen! És ha már az elmélkedésig eljutottunk, akkor miért ne tennénk is valamit azért, hogy egészségesebbek legyünk? Az Egészségügyi Világnap alkalmából számos város rendezett egészségvédő programokat, csakúgy mint Kiskunfélegyháza is.

Április 9-én (szombaton) a művelődési központban színes programok sorával és egészségvédelmi standokkal várták sok szeretettel az érdeklődőket, április 10-én (vasárnap) pedig a Félegyházi Strandfürdő és Uszoda is csatlakozott vízi sportjaival a rendezvényekhez.

Aquadance-el indult a nap, melyet Fliszár Dóri irányítása alatt végezhettek a vállalkozó kedvűek 25 perc zenés, vízben végzett alakformáló mozgás keretében. Ezt Aquafitness követte Klinkóné Jókai Mónikával, aki 20 percig kellemes zenére tornáztatta a vízben az érdeklődőket.

A délután folyamán "Bikinituning" fantázianévvel 25 perc zenés, alakformáló mozgással segítette hozzá Fliszár Dóri a résztvevőket a testük feszesebbé és rugalmasabbá tételéhez.

Végül ismét Aqufitness zárta a gimnasztikák sorát, így aki a délelőtt folyamán nem tudta élvezni a 20 perces zenés tornát a vízben, az pótolhatta délután Klinkóné Jókai Mónika irányítása alatt.

A programok a belépőjegyek megváltása mellett ingyenes volt a vendégeknek.

Az egészség jegyében a belépőjegyek mellé 1 pohár gyógyteát kapott minden kedves vendég.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.