Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Október 09. 14:48, csütörtök | Helyi
Forrás: Police.hu

Visszaadták a kiskunfélegyházi rendőrök a kerékpárt a tulajdonosának

Visszaadták a kiskunfélegyházi rendőrök a kerékpárt a tulajdonosának

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya. Kiskunfélegyházán egy üzlet előtti járdán letámasztott, lakattal lezárt női vázas, zöld színű kerékpárt október 7-én 16 óra és 16 óra 15 perc közötti időben valaki eltulajdonította.
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály beosztottjai, Dr. Szűcs Elvira Adrienn r. fhdgy. és Csöndes Mihály r. tőrm. szolgálatteljesítésük során 23 óra 40 perckor állampolgári bejelentés alapján megjelentek egy kiskunfélegyházi utcában. A bejelentés arról szólt, hogy egy férfi egy kerékpár mellett térdel, és mintha fűrészelné a rajta lévő láncot. A rendőrök kiérkezésekor a bejelentő által látott férfi már nem volt ott, de a két nyomozó egy ház udvarán elrejtve megtalálta a nap folyamán ellopott kerékpárt. A közelben igazoltatták K. István 37 éves kiskunfélegyházi lakost, majd gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte, szabadlábon védekezik. A nyomozók lefoglalták a kerékpárt, egy fűrészlapot és egy fogót, amelyet K. István a kerékpárlopáshoz használt. A sértett a kerékpárját a bejelentését követően 17 órával később visszakapta.

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit