Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Szeptember 28. 21:05, szombat | Helyi sport
Forrás: Félegyházi Közlöny

Világbajnoki harmadik Szabó Tamás

Világbajnoki harmadik Szabó Tamás

Szabó Tamásnak köszönhetően újabb világbajnoki éremmel büszkélkedhet városunk

Szabó Tamásnak köszönhetően újabb világbajnoki éremmel büszkélkedhet városunk. A félegyházi sportoló GPC világszervezet erőemelő és fekvenyomó világbajnokságán Egerben. Szabó Tamás a 125 kilogrammosok között bronzérmet szerzett. A világbajnokságot megelőző kvalifikációs versenyen, szeptember 14-én, Miskolcon, a Magyar-Szlovák Országos Bajnokságon Szabó Tamás első helyen végzett, tehát Magyar bajnok lett. A félegyházi sportoló rendkívül jó eséllyel indult Egerben az erőemelő és fekvenyomó világbajnokságon. A megmérettetésre 30 ország 700 versenyzője nevezett. Szabó Tamás nagy küzdelmet vívott a dobogós helyezésért, a 200 kilogrammos teljesítménye a világbajnoki bronzérem megszerzéséhez volt elegendő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.