Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Október 19. 14:49, hétfő | Helyi
Forrás: bacskiskun.hu

VIII. Dance Universum Országos Táncverseny

VIII. Dance Universum Országos Táncverseny

Kiskunfélegyházán, a városi sportcsarnokban rendezték a hétvégén a VIII. Dance Universum Országos Táncversenyt.

A két főszervező Váczi Nikolett és Szabó Gyula 10 éve álmodta meg ezt az eseményt, ahol szerették volna azt a sok évnyi tapasztalatot kamatoztatni, melyet Niki versenyzőként szerzett.

„Pályafutásom során láttam nagyon kreatív és nagyon kellemetlen dolgokat is. Amikor az első versenyemet sikerült összehozni, tudtam ez lesz a jó irány. Ennek immár 10 éve és tegnap már 36 fős szervező gárdával tudtuk megszervezni ezt az eseményt. Minden segítő és közreműködő annyira lelkes és segítőkész volt, - mindenben 100 %-ig számíthattunk rájuk - ezért gördülékenyen és precízen tudtuk megrendezni a versenyt.

Azonban a szombati versenyen hihetetlenül érződött a táncosokon az elmúlt hónapok kiesett ideje, hiszen hét hónap telt el verseny és fellépések nélkül. Egy táncosnak ez hatalmas kiesés és űrt tud hagyni maga után. Mégis hihetetlen energiák mozdultak meg, mindenki próbálta a maximumot kihozni magából, és örült, hogy újra versenyezhet. Türelmesek voltak a szülők és a gyerekek is, hiszen körforgásos rendszer volt, egyszerre csak 500 fő lehetett a csarnokban egyszerre. Amikor vége lett egy kategóriának, már jött is a következő, volt, aki a kinti sátorban órákon át várta türelmesen csapattársait, akik bent versenyeztek. Így ment ez, reggeltől estig.

Maszkban voltunk egész nap, ami senki számára nem volt egyszerű, de még így is lehetett látni a szemeken: köszönjük az élményt!

Imádom ezt csinálni, több hónapos szervezési munka, egy hihetetlen fárasztó nap után, köszönöm a segítőknek és a versenyzőknek, hogy a nap minden perce ajándék volt! Minden órában történt valami, amit soha nem fogunk elfelejteni, amire mindig kedves emlékként gondolunk majd vissza.

Együtt voltunk, ez volt a lényeg!

Ez volt a Dance Universum.” – foglalta össze a verseny élményeit Váczi Niki.

Címkék: Dance Universum

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).