Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Július 26. 18:00, szombat | Helyi
Forrás: - Adrienn -

Vigyünk egy kis tüzet a párkapcsolatba

Vigyünk egy kis tüzet a párkapcsolatba

A nyár tökéletes alkalom arra, hogy újra izzóbbá tegyük a kapcsolatunkat. Csupán néhány izgalmas program kell hozzá!

1. Lubickoljunk az éj leple alatt
A nyári forróságban mi lehetne jobb program annál, mintha kedvesünkkel úszkálunk egy medencében? Hát az, ha mindezt az éjszaka leple alatt csináljuk. Egyre több strand szervez már éjszakai fürdőzést. A kellemes víz, a csillagos égbolt, a kivilágított környezet garantálja a meghitt hangulatot.

2. Piknik a friss levegőn
Elő a kockás plédekkel és a vesszőkosarakkal és irány egy közeli vízpart vagy park, ahol piknikezhetünk. akkor lesz igazán romantikus a program, ha megadjuk a módját. Például kérjük meg a párunkat, hogy gondoskodjon az italokról (például készítsen fröccsöt, amit egy palackba is tölthetünk és akár egy szép borospoharat is magunkkal vihetünk), mi pedig vállaljuk a sós és édes rágcsálnivalókat. Ha estére szervezzük ezt a programot, jó lesz a pléden elterülni és együtt nézni a csillagokat.

3. Ringatózzunk a csónakban
Úgy érezhetjük magunkat, akár egy igazi romantikus filmben, ha a párunkkal együtt elmegyünk csónakázni egy közeli vízhez. Ráadásul, ahogy a párunk húzza az evezőket, újra rájöhetünk, mennyire szeretjük benne, amiért ilyen férfias és minden helyzetben megállja a helyét. A víz közepén pedig hagyjuk, hogy a hullámok ringassanak minket és élvezzük a minket körülvevő csendet.

4. Mozi a csillagok alatt
Sokáik csak a régi filmekben láttuk, ahogy a szereplők egy autósmoziban romantikáznak, vagy éppen egy kerthelyiségben élvezik a vetítést. Pedig itthon is egyre több helyen nyitnak újra kertmozikat, autós mozikat, ezeknek megvan a maga különleges bája. Készüljünk házi készítésű popcornnal és üdítővel, majd egy pokrócba bugyolálva bújjunk össze a párunkkal a film alatt.

5. Pedálozzunk a kapcsolatunkért
Használjuk ki ezt a csodás időt és fedezzük fel a környéket két keréken. Tűzzük ki célul, hogy letekerünk néhány kilométert, ami után jöhet egy jól megérdemelt fagyi. Gyönyörködjünk a tájban, néha pihenjünk meg, hogy körülnézhessünk, esetleg készítsünk néhány közös képet egy-egy állomásnál, így jó lesz visszaemlékezni a vicces biciklitúrákra.

6. Találjunk egymásra a labirintusban
Tegyük próbára magunkat és találjunk ki közösen egy útvesztőből. Az országban több helyen is készítenek kukorica labirintusokat és igazi kaland lehet, ahogy felkutatjuk a kijáratot. Sőt akár azt is játszhatjuk, hogy külön indulunk el és a labirintus közepén találkozunk.

7. Koccintsunk a szerelemre!
A kapcsolatunk kezdetén az volt a legjobb, amikor hosszú éjszakákon át beszélgettünk a párunkkal egy pohár bor mellett? Miért is ne élhetnénk út újra ezt az élményt? Menjünk el egy borkóstolóra, ahol a finom italok garantáltan megoldják a nyelvünket és egy-két pohár után dőlünk a nevetéstől. Egy ilyen élmény még közelebb hoz minket egymáshoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.