Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Március 07. 14:27, kedd | Helyi
Forrás: viago.hu

ViaGo - élménytúrák várnak

ViaGo - élménytúrák várnak

Életre szóló kalandok és élmények várnak!

A ViaGo segít, hogy megtaláld Magyarország legszebb és legizgalmasabb helyeit, tájait és túrapontjait és hogy le ne maradj a legjobb lehetőségekről. Számos ismert- vagy kevésbé ismert hely van az országban, amiről eddig talán nem is volt tudomásod, és ami nem mindennapi kincseket rejt. Keltsd életre kalandvágyad, csatlakozz egy izgalmas közösséghez, szerezz új barátokat! Az alkalmazás segítségével könnyedén rálelhetsz Magyarország legkülönlegesebb helyeire, miközben rengeteg programötlettel ismerkedhetsz meg, amit, ha teljesítesz, garantált ajándékokban részesülsz.

Könnyedén megismerkedhetsz a ViaGo rendszerével, miután regisztráltál oldalunkra. Ha letöltötted a könnyen kezelhető alkalmazást, rögzíti a GPS koordinátáidat és érzékeli, ha a kiválasztott kalandjaid egyikének helyszínén jársz. Abban az esetben sem kell aggódnod, ha nem rendelkezel éppen internetes kapcsolattal a mobilodon, hiszen tárolja az adataidat, és amint sikerül kapcsolódnod az internetre, frissíti az eredményeidet. Ingyenes applikációhoz könnyedén hozzájuthatsz, a regisztrációkor megadott felhasználóneveddel jelentkezz be és jelszavaddal, és már indulhat is a kaland! Miután a neked legjobban tetsző eseményt kiválasztottad, hozzá kell adnod a függő kalandokhoz, szállást és jegyet is vásárolhatsz a ViaGo-n keresztül. A legtöbb kaland magyar városokhoz kötődik, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy mindenki felfedezhet olyan helyeket, amelyek igazi kincseket rejtenek.

Ha készen állsz a nagy kalandra, nincs más hátra, mint teljesíteni az előtted álló kihívást! Regisztráció, kaland kiválasztása, szállás lefoglalása és applikáció letöltése után nem kell más, mint bepakolni az útra szánt elemózsiát és szükséges eszközöket, és már indulhatsz is, hogy felfedezd a legígéretesebb helyszíneket! Minden kaland és élmény egyaránt rólad szól! A játék során elismeréseket zsebelhetsz be ismerőseidtől, akikkel megosztottad merre jársz és milyen kalandokban vettél részt. Az applikáció ebben is a segítségedre van, hiszen segítségével könnyedén igazolhatod hol jártál a kaland helyszínein, pontokat, jelvényeket, csábító kedvezményeket, ajándékkártyákat is magadénak tudhatsz. A garantált ajándékok mellett pontjaidat is felhasználhatod, kedvezményekre beválthatod. Minden teljesített kalandot ugyanis online jelvényekkel és pontokkal díjazunk. Amennyiben elegendő pontot gyűjtöttél össze, büszkeséget kivívó címekre és garantált ajándékokra válthatod be, például kitűző, amit a gyerekek is szeretnek, de van kedvezménykártya, póló, fotókönyv, strandtörölköző. Emellett maradék pontjaidat szintén beválthatod kedved szerint. Gazdálkodhatsz velük, kedved szerint. Minél több pontot szerzel, annál értékesebb ajándékkal és kedvezménnyel kedveskedünk. Hírnevet is szerezhetsz, toplistánk bárki számára megtekinthető, így mindenki láthatja, ha ügyesen teljesítesz, akár mesterré vagy top kalandorrá is válhatsz. A közösségi felületünkön így rajongókra, barátokra és követőkre is lelhetsz. Mindenképp megéri velünk tartani!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.