Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Május 26. 07:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Vége! Válik az RTL Klub sztárja

Vége! Válik az RTL Klub sztárja

Amilyen hirtelen jött az esküvő, olyan gyorsan történt a szakítás is. Az Reflektor műsorvezetője és szakmabeli kedvese alig 8 hónapnyi házasság után határoztak úgy, hogy elválnak útjaik.

Véget ért Mádai Vivien házassága! A Reflektor fiatal háziasszonya és férje mindössze nyolc hónap után döntöttek úgy, hogy külön folytatják tovább. Pedig a csinos műsorvezető nemrég három gyerekről ámodott. "Beláttuk, hiába minden, menthetetlen a házasságunk... Kudarcként élem meg a válást, hiszen elképzelni sem tudom, hogy idáig jutunk" - mesél fájdalmáról a frissen megjelent Story Magazinban, ahol az okokról is őszintén vallott és elárulta, hogyan képzel el az életét a válóper után.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.