Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Szeptember 29. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Vége Demiék házasságának!

Vége Demiék házasságának!

Ashton Kutcher megint félrelépett, amit ezúttal már nem tolerált Demi Moore, és kiadta a szépfiú útját.

A hétvégén volt Demi Moore és Ashton Kutcher hatodik házassági évfordulója, ami jelen állás szerint egyben az utolsó is. Ash ugyanis úgy készült a jeles eseményre, hogy pénteken elment mulatni barátaival és a Két pasi - meg egy kicsi stábjával. A vendéglátóipari egységben tett látogatás alkalmával pedig nemcsak alaposan felöntött a garatra, de fel is szedett egy lányt, akivel az estét lezárandó egy kis ágygimnasztikát is gyakorolt. Mindez egyelőre ismeretlen módon Demi fülébe jutott, így már a hétvégén közölte kis játékával, pakoljon, és vigye a fékezhetetlen libidóját is.

A történet pedig nemcsak kitaláció, mivel a meghódított huszonhárom éves hölgy már ügyvédet fogadott, hogy a médiával szemben megvédje, illetve arra az esetre, ha Ashton beperelné hitelrontásért.

Kutcher nem először csalta meg örökifjú feleségét. Pontosan egy évvel ezelőtt Brittney Jones állt elő a történetével, miszerint a színésszel többször is összefeküdt. Akkor azonban Demi szemet hunyt az eset fölött, amit a külvilág felé azzal magyarázott, hogy engedélyt adott férjének a kalandozásra. Ám dolgok jelenlegi állása szerint ezúttal már nem akar sem hazudni, sem megbocsátani csalfa urának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.