Városlista
2019. október 20, vasárnap - Vendel

Hírek

2019. Október 09. 08:12, szerda | Helyi
Forrás: Csányi József polgármester

Vasárnap választunk

Vasárnap választunk

Most csak öt év telt el az előző választások óta és október 13-án, vasárnap ismét választunk.

Ezúttal az a tét, hogy kiknek a kezébe tesszük a következő fél évtizedre szeretett városunk, lakóhelyünk, otthonunk sorsát. Dönthetünk szimpátia vagy politikai meggyőződés alapján, vélt vagy valós erényeket jutalmazva, hibákat büntetve … Vagy egyszerűen csak azért, mert van véleményünk, és azt – legalább a szavazófülke magányában – képviselni kívánjuk. Tulajdonképpen mindegy miért tesszük, de tegyük meg! Menjünk el vasárnap választani!

Az összes választás közül az önkormányzati szavazás érinti talán a leghúsbavágóbban az átlagember életét és mindennapjait. A voksolók többségének akarata dönti el a polgármester és az ő közvetlen munkatársai, az önkormányzati képviselők személyét.

Aki nem szavaz, lemond arról, hogy befolyása legyen a végeredményre. Lemond arról, hogy befolyása legyen a város fejlődésére, közhangulatára, fejlesztéseire. Hogy milyen irányban folytatódik Félegyháza története.

Az élet számos alkalommal bebizonyította már, hogy nincsenek előre lefutott játszmák. A meccs végeredménye egészen addig változhat, amíg le nem fújják. Egy gól mindent megfordíthat. Egyetlen szavazat is számít! Az Ön voksa is döntő lehet!

Október 13-án, vasárnap szavazzunk! Legyen ez egy családi program! Mutassunk példát a gyerekeinknek, unokáinknak felelősségvállalásból, lássák, hogy van véleményünk, azt demokratikus módon képviselni tudjuk, és hiszünk abban, hogy ez számít is!

(Csányi József polgármester)

Címkék: szavazás, szavazzunk

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 20. 11:22, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Évközi 29. vasárnap – 2019. október 20.

2019. Október 20. 08:48, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István Templomból

Évközi 29. vasárnap – 2019. október 20.

2019. Október 19. 14:52, szombat | Helyi

Kézírásunk ezt mondja el rólunk

Kézírásunk, csak úgy, mint az ujjlenyomatunk, teljesen egyedi. Írásunkból a szakértő szemek nemcsak a ránk jellemző tulajdonságokat, hanem akár az egészségügyi állapotunkat is ki tudják olvasni.

2019. Október 19. 12:50, szombat | Helyi

Ez lehet az utolsó nyárias hétvége

Szombat délután a többórás napsütés mellett többnyire gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég.