Városlista
2020. február 24, hétfő - Mátyás

Hírek

2019. Október 09. 08:12, szerda | Helyi
Forrás: Csányi József polgármester

Vasárnap választunk

Vasárnap választunk

Most csak öt év telt el az előző választások óta és október 13-án, vasárnap ismét választunk.

Ezúttal az a tét, hogy kiknek a kezébe tesszük a következő fél évtizedre szeretett városunk, lakóhelyünk, otthonunk sorsát. Dönthetünk szimpátia vagy politikai meggyőződés alapján, vélt vagy valós erényeket jutalmazva, hibákat büntetve … Vagy egyszerűen csak azért, mert van véleményünk, és azt – legalább a szavazófülke magányában – képviselni kívánjuk. Tulajdonképpen mindegy miért tesszük, de tegyük meg! Menjünk el vasárnap választani!

Az összes választás közül az önkormányzati szavazás érinti talán a leghúsbavágóbban az átlagember életét és mindennapjait. A voksolók többségének akarata dönti el a polgármester és az ő közvetlen munkatársai, az önkormányzati képviselők személyét.

Aki nem szavaz, lemond arról, hogy befolyása legyen a végeredményre. Lemond arról, hogy befolyása legyen a város fejlődésére, közhangulatára, fejlesztéseire. Hogy milyen irányban folytatódik Félegyháza története.

Az élet számos alkalommal bebizonyította már, hogy nincsenek előre lefutott játszmák. A meccs végeredménye egészen addig változhat, amíg le nem fújják. Egy gól mindent megfordíthat. Egyetlen szavazat is számít! Az Ön voksa is döntő lehet!

Október 13-án, vasárnap szavazzunk! Legyen ez egy családi program! Mutassunk példát a gyerekeinknek, unokáinknak felelősségvállalásból, lássák, hogy van véleményünk, azt demokratikus módon képviselni tudjuk, és hiszünk abban, hogy ez számít is!

(Csányi József polgármester)

Címkék: szavazás, szavazzunk

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 23. 17:06, vasárnap | Helyi

Krónikus betegség után százezer forintos adókedvezmény jár

Csaknem 100 ezer forint adókedvezményt kaphatnak idén a krónikus betegségekben szenvedők – hívta fel a figyelmet Bajusz Dániel ügyvéd az M1 aktuális csatornán vasárnap.

2020. Február 23. 12:09, vasárnap | Helyi

Hírek az Óteplomból

Évközi 7. vasárnap – 2020. február 23.

2020. Február 23. 09:18, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István Templomból

Évközi 7. vasárnap – 2020. február 23.

2020. Február 22. 16:00, szombat | Helyi

Fogászati mítoszok. Mutatjuk, miért nem igazak

Nem törődünk eleget a fogainkkal, így európai összehasonlításban alaposan lemaradtunk fogászati-szájegészségi mutatókban. Az unió polgárainak 41 százaléka mondhatja el, hogy megvan az összes természetes foga.