Városlista
2021. december 8, szerda - Mária

Hírek

2014. December 01. 17:01, hétfő | Helyi
Forrás: - Városüzemeltetési osztály -

Városüzemeltetési osztály felhívása

Városüzemeltetési osztály felhívása

Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy 2015 januárjában a DÉMÁSZ munkatársai Kiskunfélegyházán levágják azokat a faágakat, gallyakat, amelyek az ingatlanok előtt a vezetékek biztonsági távolságán belül vannak.

Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy 2015 januárjában a DÉMÁSZ munkatársai Kiskunfélegyházán levágják azokat a faágakat, gallyakat, amelyek az ingatlanok előtt a vezetékek biztonsági távolságán belül vannak. A polgármesteri hivatal városüzemeltetési osztálya felhívja a félegyházi lakosság figyelmét, hogy aki szeretné saját maga elvégezni a fametszéseket az ingatlanja előtti fákon, az tegye meg januárig.

Felhívjuk a lakosság figyelmet arra, hogy ködös, esős időben a balesetveszély miatt, illetve a villanyvezeték miatti „áramáthúzás” miatt fokozott óvatossággal végezzék a fák metszését.

A DÉMÁSZ munkatársai csak azt a téglalap alakú távolságot metszik ki a fákból, ami számukra védőtávolságként a vezetékeknél szükséges. Az általuk levágott ágak elszállításáról is gondoskodik a DÉMÁSZ, ez általában a metszéstől számított 5 nappal később történik meg. A városüzemeltetési osztály felé lehet jelezni, ha több mint egy hétig nem takarítják el a DÉMÁSZ dolgozói a levágott gallyakat. a városüzemeltetési osztály intézkedik az elmaradt munkálatok elvégzéséről. Felhívjuk a lakosság figyelmet arra, hogy ködös, esős időben a balesetveszély miatt, illetve a villanyvezeték miatti „áramáthúzás” miatt fokozott óvatossággal végezzék a fák metszését.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 08. 16:28, szerda | Helyi

Tragikus a helyzet a magyar sertéságazatban

Rengeteg gazda végleg feladta a harcot.

2021. December 08. 16:12, szerda | Helyi

Angol nyelvi versenyt nyert a Batthyány

2021. december 07-én a Kiskunfélegyházi Szent Benedek PG Két Tanítási Nyelvű Technikum és Kollégiumban lezajlott a 7-8. osztályos diákok számára kiírt angol nyelvi verseny döntője.

2021. December 08. 15:51, szerda | Helyi

Lovaskocsival járta be Petőfiszállást a Mikulás

Petőfiszálláson az egész települést lovaskocsival járta be a Mikulás. Akivel találkozott mindenkinek apró ajándékot adott.

2021. December 08. 14:46, szerda | Helyi

Nagy változások útján a Tőserdő

Lakitelek és a Tőserdő nevek mindenki számára ismerősen csengnek, és egyre többen ismét a szívükbe fogadják, ezt a varázslatos helyet.