Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. December 01. 17:01, hétfő | Helyi
Forrás: - Városüzemeltetési osztály -

Városüzemeltetési osztály felhívása

Városüzemeltetési osztály felhívása

Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy 2015 januárjában a DÉMÁSZ munkatársai Kiskunfélegyházán levágják azokat a faágakat, gallyakat, amelyek az ingatlanok előtt a vezetékek biztonsági távolságán belül vannak.

Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy 2015 januárjában a DÉMÁSZ munkatársai Kiskunfélegyházán levágják azokat a faágakat, gallyakat, amelyek az ingatlanok előtt a vezetékek biztonsági távolságán belül vannak. A polgármesteri hivatal városüzemeltetési osztálya felhívja a félegyházi lakosság figyelmét, hogy aki szeretné saját maga elvégezni a fametszéseket az ingatlanja előtti fákon, az tegye meg januárig.

Felhívjuk a lakosság figyelmet arra, hogy ködös, esős időben a balesetveszély miatt, illetve a villanyvezeték miatti „áramáthúzás” miatt fokozott óvatossággal végezzék a fák metszését.

A DÉMÁSZ munkatársai csak azt a téglalap alakú távolságot metszik ki a fákból, ami számukra védőtávolságként a vezetékeknél szükséges. Az általuk levágott ágak elszállításáról is gondoskodik a DÉMÁSZ, ez általában a metszéstől számított 5 nappal később történik meg. A városüzemeltetési osztály felé lehet jelezni, ha több mint egy hétig nem takarítják el a DÉMÁSZ dolgozói a levágott gallyakat. a városüzemeltetési osztály intézkedik az elmaradt munkálatok elvégzéséről. Felhívjuk a lakosság figyelmet arra, hogy ködös, esős időben a balesetveszély miatt, illetve a villanyvezeték miatti „áramáthúzás” miatt fokozott óvatossággal végezzék a fák metszését.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.