Városlista
2021. október 26, kedd - Dömötör

Hírek

2021. Október 13. 16:04, szerda | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Városunk vezetői is gratuláltak az újdonsült Európa-bajnoknak

Városunk vezetői is gratuláltak az újdonsült Európa-bajnoknak

Csányi József polgármester és Balla László alpolgármester a Polgármesteri Hivatalban fogadták a Kiskunfélegyházi 3K Sportegyesület Európa Bajnokságot megjárt magyar válogatott versenyzőit, Papp Laurát és Trungel-Nagy Kolost.

Kötetlen beszélgetés keretei között a fiatalok és edzőjük Bozsó István élménybeszámolót tartottak az elmúlt heti törökországi Európa Bajnokságról, ahol Trungel-Nagy Kolos csapatban aranyérmes, egyéniben legjobb magyarként 5. helyezett, Papp Laura pedig egyéni 16. helyezett lett. Beszéltek az utazásról, a versenyhelyszínről illetve a verseny lefolyásáról. Csányi József polgármester érdeklődve hallgatta a beszámolót és részletesen kifaggatta a fiatalokat, akik örömmel mesélték el miképpen zajlik egy-egy verseny, milyen távokat kell teljesíteniük az egyes számokban.

Balla László alpolgármester elmondta, városvezetésünk kiemelt figyelmet fordít a helyi fiatalok elért eredményeire és elkötelezetten támogatja a kiváló teljesítményt nyújtó sportolókat.

A beszélgetés végén az eredményes sportolók és edzőik ajándékban részesültek. (Kornokovics Györgyi családi rendezvény miatt nem tudott jelen lenni.)

(Képek: Fábián Adrienn)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 14:41, hétfő | Helyi

Sebességellenőrzést tartottak Bács-Kiskun megyében

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóit bevonva tartottak közlekedési akciót a megye rendőrei, amelynek eredményeként 6 óra alatt 245 szabálytalankodóval szemben intézkedtek.

2021. Október 25. 12:49, hétfő | Helyi

Az őszi szünetben is sok izgalmas útvonalat ajánl a MÁV-START a kerékpárosoknak

Idén eddig rekordszámú, 120 ezernél is több kerékpáros utas döntött úgy, hogy túrajegy felhasználásával, vasúttal közelíti meg a túrához tervezett útvonal kiindulópontját.

2021. Október 25. 09:03, hétfő | Helyi

Program a falusi kisboltok megmaradásáért