Városlista
2022. január 18, kedd - Piroska

Hírek

2021. December 07. 15:05, kedd | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Városunk főterére is ellátogatott a Mikulás

Városunk főterére is ellátogatott a Mikulás

A Mikulás bárhol megtalálja a jó gyerekeket. Volt idő, mikor a Petőfi téren felállított rendezvénysátorba látogatott el, de olyan is, amikor a Városi Sportcsarnokban tette tiszteletét, hogy megajándékozza az apróságokat.

Idén december 6-án a főtéren, városunk csodaszép karácsonyfájánál találkozhattak a messzi földről érkező jóságos Télapóval. A bátrabb gyermekek, akik még arra is hajlandóak voltak, hogy beszédbe elegyedjenek vele, netán verset is mondjanak, vehettek a zsákjából szaloncukrot. A közös énekért cserébe pedig a Félegyházi Pékség és a Félegyházi Tej jóvoltából kakaóval és kaláccsal vendégelt meg minden csemetét.

(Képek: Félegyházi Közlöny / Fantoly Márton)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 18. 14:15, kedd | Helyi

A költési időszak kezdete előtt elvégzendő munkákra hívja fel a figyelmet az MME

A tapasztalatok alapján három olyan gyakori tevékenység van, amely az ország lakosságát és az önkormányzatokat leginkább érinti.

2022. Január 18. 13:27, kedd | Helyi

Időseknek szóló nemzeti táplálkozási ajánlást tett közzé az OGYÉI

Új, kifejezetten a 60 év feletti korosztálynak szóló, nemzeti táplálkozási ajánlást tett közzé az Emberi Erőforrások Minisztériumának háttérintézménye, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet.

2022. Január 18. 12:59, kedd | Helyi

Ismét lehet pályázni óvoda- és iskolakertek kialakítására

Megjelent az Agrárminisztérium támogatásával megvalósuló Országos Iskolakert-fejlesztési Program IV. ütemének pályázati felhívása, melyre óvodák, általános- és középiskolák jelentkezését várják 2022. január 30-ig.

2022. Január 18. 11:31, kedd | Helyi

Tovább hűl az idő

A hét második felében az éjszakák egyre hűvösebbek lesznek, csütörtökön az eső mellett hó is hullhat.