Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Április 24. 14:20, péntek | Helyi
Forrás: varos.kiskunfelegyhaza.hu

Városi forgalom-korlátozások április 29-május 1. között

Városi forgalom-korlátozások április 29-május 1. között

Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2015. április 29. - május 1. között forgalom-korlátozásokra kerül sor.

Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2015. április 29. - május 1. között az alábbi forgalom-korlátozásokra kerül sor és tisztelettel kérjük, hogy a forgalom-korlátozásokat szíveskedjenek figyelembe venni és annak megfelelően közlekedni, illetve megválasztani az útvonalukat.

Április 29-én, szerdán az esti és éjszakai órákban a ballagó középiskolások gyalogos, lovaskocsis, traktoros felvonulásaira kell számítani szerte a városban – elsősorban a fő gyűjtő utakon lehet több csoportra számítani. Kérjük a gépjárművezetők fokozottabb figyelmét!

Április 30-án, csütörtökön 7:00 és körülbelül 11:00 között a Kossuth Lajos utca teljes lezárásra kerül az 5. számú főúttól egészen a vasútállomásig a diákballagások miatt. Egy helyen lesz keresztirányú, átmenő forgalom biztosítva azokban az időszakokban, amikor a rendezvény ezt megengedi: Izsáki út – Majsai út torkolata.
A vasútállomás a ballagások ideje alatt is megközelíthető lesz folyamatosan a KÉSZ-Aréna Városi Sportcsarnok parkolóján keresztül.

Május 1-jén, pénteken körülbelül 13:30 és 14:00 között a Kossuth Lajos utca lezárásra fog kerülni a Lónyai utca Zrínyi utca közötti szakaszon a Móra Ferenc-szobor koszorúzási ünnepsége miatt.

Május 1-jén a városi Majális rendezvényei a Városi Parkerdőben kerülnek megtartásra. A rendezvényre gépjárművel kilátogatók a gépjárműveikkel a TESCO áruház parkolóját, illetve keleti oldalon az NT Kft. előtti parkolókat is igénybe tudják venni.

Fentiek miatt az 5. számú főúton a TESCO parkoló és a Parkerdő között egész napon jelentősebb gyalogos átkelésre lehet számítani, ezért kérjük a gépjárművezetők fokozottabb figyelmét a főút Parkerdő melletti szakaszán!

Szíves megértésüket előre is köszönjük!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.