Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Június 13. 05:14, szombat | Helyi sport
Forrás: Adrienn

Városi elismerés a háromszoros bajnokcsapatnak

Városi elismerés a háromszoros bajnokcsapatnak

A KHTK labdarúgó szakosztálya megnyerte a megyei I. osztályú bajnokságot, melynek elismeréseként június 12-én átvették a Városháza Dísztermében aranyérmeiket és a címért járó kupát.

A Kiskunfélegyházi Honvéd TK labdarúgó szakosztálya zsinórban harmadik alkalommal nyerte meg a megyei I. osztályú bajnokságot, melynek elismeréseként június 12-én ünnepélyes keretek között vehették át a Városháza Dísztermében aranyérmeiket és a címért járó kupát.

A KHTK labdarúgó bajnok csapata megdolgozott az aranyéremért. Az idei év nagyon izgalmas és kiélezett bajnokság volt a megyei I. osztályban. Voltak könnyű és nehéz mérkőzések. A KHTK csapatának volt olyan időszaka, hogy mindenki úgy vélte, hogy simán nyeri a bajnokságot. A szezonzáró utolsó forduló döntött az aranyéremről, mivel a rivális nagybaracskai HÍD SC váratlan vereséget szenvedett Kiskunhalason 4-1 arányban, a KHTK hazai pályán nyert Harta ellen 6-0-ra, így a jobb gólkülönbségének köszönhetően (106-29) megnyerte a bajnokságot.

A 169-es gólkülönbséggel nyert KHTK-t a HÍD SC 68 ponttal követte a dobogón, a harmadik helyezett pedig a Kalocsai SC lett 58 ponttal.

Az elmúlt szombatra valamennyi szurkoló és játékos örömmel fog emlékezni. Ezzel a győzelemmel ugyanis a csapat jogot szerzett az NBIII-as indulásra is egyben.

A kimagasló teljesítménnyel elért győzelemért Balla László alpolgármester, dr. Ónodi Izabella, a Művelődési és Szociális Bizottság elnöke, valamint a Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun megyei Igazgatósága részéről Szabó Mihály társadalmi elnök és Nyári Ferenc, a Fellebviteli Bizottság elnöke adta át címért járó kupát és az érmeket szívből jövő gratuláció mellett a csapat tagjainak és edzőinek.

Varga Ferenc ünnepi beszédében kihangsúlyozta, hogy nem kis elismerés jár a sportolók hozzátartozóinak és családtagjainak a támogatásáért, valamint a szponzorok segítsége is nagyon sokat jelentett a felkészülésekkor és természetesen a megmérettetéseken is.

Köszönet illeti a fő támogatókat: Maxx Autó Kft. (Keresztesi Zoltán), Busa Kft. (Busa Imre), Saller Sport Magyarország Kft. (Tóth Péter), Fornetti Kft.,Szalai Busz Kft., László Gumiszerviz Kft. és Wolf Autósbólt.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.