Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2012. Május 05. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Star

Varnus Xaver tuti, hogy agyvérzést kapna

Varnus Xaver tuti, hogy agyvérzést kapna

Tombol a lottóláz idehaza, hiszen a hónapok óta tartó halmozódás eredményeként hárommilliárd forintot kaszálhat az, aki egyedüliként eltalálja mind az öt számot. Varnus Xaver ennek ellenére sem lottózik.

- Soha életemben nem vettem még lottószelvényt, mert olyan érzésem van, mindegyiknek a hátulján ott van láthatatlan betűkkel: bárki nyerhet, csak te nem! Persze ekkora nyeremény idején nekem is eszembe jut a játék, de nem azzal, hogy most beszaladok valahova töltögetni, hanem ellenkezőleg. Rágondolok, milyen lenne négyet eltalálni az ötből, és arra jutok, hogy agyvérzést kapnék. Úgy vélem, megóvom a közönségemet attól, hogy korán elhalálozzak, ha kerülöm a kísértést.

Van egy dunántúli étterem, ahol a számla mellé három dobókockát hoz a pincér, és ha mindhármon ugyanaz a szám jön ki, a vendég számlája semmis. Egy alkalommal nagyszámú vendégséget rendeztem ott, és a végén kidobtam a 6-6-5 kombinációt. Na, azóta nem is próbálkozom! - mesélte a Star magazinnak Varnus Xaver világhírű orgonaművész.

Star / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.