Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Február 19. 13:02, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Változott munkaerő-kölcsönzéshez való hozzáállás

Változott munkaerő-kölcsönzéshez való hozzáállás

A gazdasági válság óta sokat változott a munkaerő-kölcsönzéshez való hozzáállás: akkor a munkavállalók a munkaerő-kölcsönzést szükséges rossznak látták, ez mára megváltozott, kifejezetten kedveltebbé vált a terület

– mondta a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének (MMOSZ)elnöke szerdán az M1-en.

Dénes Rajmund Roland hozzátette: ha a kölcsönző cégnek megtetszik egy munkaerő, akkor azt gyakorta saját állományba is átveszik.

A munkaerő-kölcsönzési rendszer elsősorban a hiányszakmákra specializálódik - mondta. A munkaerő-kölcsönzési rendszerben számos lehetőség van, például a leépítéseket át lehet csoportosítani olyan cégekhez, amelyeknél felvétel van - tette hozzá.

Az átcsoportosítás már nem lokális, nemcsak Pest megyére vonatkozik, hanem mobilis munkaerő esetén az egész országra – tudatta Dénes Rajmund Roland.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről