Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Július 21. 15:52, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

Váljon valóra az álma!

Váljon valóra az álma!

Eddig csak álmodozott Erdélyről? Nincs programja augusztus 20-ra? Kevés a pénze és nem is mer utánajárni mennyibe kerülne egy erdélyi túra? Egy telefon és megtud mindent!

Hamarosan újabb kihívásra vállalkozik a Kiskun Természetbarát SE Túra Szakosztálya. Erdélyben fogják a fantasztikus látnivalókat lencsevégre kapni és bejárni minden hírhedt zegzugos vidékét, ami belefér 4 napba és természetesen a szerény költségvetésbe.

A jó társaság és a csodálatos táj biztosított. Igaz vannak már tősgyökeres tagjai a túraszakosztálynak, de a korosztály széles skáláját tekintve szinte minden új jelentkező talál magának társaságot, ha éppen egyedül vállalkozik az útra.

Mindegy hogy hogyan, baráttal vagy anélkül, de Erdélybe legalább egyszer minden magyarnak el kell jutnia! Feledhetetlen élmény és egy szervezett turista csoporttal, olcsó költségvetéssel most bárki számára elérhetővé válik ez. Egy telefont megér, hogy bővebb információt szerezzenek az útról és a turista csoport tevékenységéről.

Ki tudja? Talán több kellemes és érdekes élményre is kedvet kap a kedves érdeklődő. A szakosztály mindenkit szívesen lát korra és nemre való tekintet nélkül.

Ízelítő az erdélyi út látnivalóiból:

A Máramarosi havasok, Borsafüred, Lóhavasi vízesés, a Tordai sóbánya, a Tordai-hasadék ugyanúgy szerepel az úticéljuk között, mint a nagybányai ásványmúzeum. Egyszóval olyan látványosságok, amellyel nem lehet betelni és életreszóló élményt adnak mindenkinek.

Az utazásról bővebb információval szolgál:
Kovácsné Marcsi
Tel: 76/460-689, 20/334-5146,

kovacs1951@invitel.hu, kovacs1951@freemail.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.