Városlista
2021. november 27, szombat - Virgil

Hírek

2015. Július 21. 15:52, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

Váljon valóra az álma!

Váljon valóra az álma!

Eddig csak álmodozott Erdélyről? Nincs programja augusztus 20-ra? Kevés a pénze és nem is mer utánajárni mennyibe kerülne egy erdélyi túra? Egy telefon és megtud mindent!

Hamarosan újabb kihívásra vállalkozik a Kiskun Természetbarát SE Túra Szakosztálya. Erdélyben fogják a fantasztikus látnivalókat lencsevégre kapni és bejárni minden hírhedt zegzugos vidékét, ami belefér 4 napba és természetesen a szerény költségvetésbe.

A jó társaság és a csodálatos táj biztosított. Igaz vannak már tősgyökeres tagjai a túraszakosztálynak, de a korosztály széles skáláját tekintve szinte minden új jelentkező talál magának társaságot, ha éppen egyedül vállalkozik az útra.

Mindegy hogy hogyan, baráttal vagy anélkül, de Erdélybe legalább egyszer minden magyarnak el kell jutnia! Feledhetetlen élmény és egy szervezett turista csoporttal, olcsó költségvetéssel most bárki számára elérhetővé válik ez. Egy telefont megér, hogy bővebb információt szerezzenek az útról és a turista csoport tevékenységéről.

Ki tudja? Talán több kellemes és érdekes élményre is kedvet kap a kedves érdeklődő. A szakosztály mindenkit szívesen lát korra és nemre való tekintet nélkül.

Ízelítő az erdélyi út látnivalóiból:

A Máramarosi havasok, Borsafüred, Lóhavasi vízesés, a Tordai sóbánya, a Tordai-hasadék ugyanúgy szerepel az úticéljuk között, mint a nagybányai ásványmúzeum. Egyszóval olyan látványosságok, amellyel nem lehet betelni és életreszóló élményt adnak mindenkinek.

Az utazásról bővebb információval szolgál:
Kovácsné Marcsi
Tel: 76/460-689, 20/334-5146,

kovacs1951@invitel.hu, kovacs1951@freemail.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 26. 21:04, péntek | Helyi

„Messze van, mint Makó Jeruzsálemtől”, avagy messze van, mint a Mecsek Bamakótól

Turisztikai projektnap a Közgében

2021. November 26. 14:38, péntek | Helyi

Ismét aranyeső a PG-ben

2021. November 26. 11:48, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2021. November 26. 10:49, péntek | Helyi

Adventi kézműves kiállítás nyílt a művelődési központban

Megnyílt az Adventi kézműves kiállítás a Móra Ferenc Művelődési Központ aulájában. A kiállítás megtekinthető 2021. december 20-ig.