Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2011. Augusztus 16. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Vadítóan néz ki a 45 éves modell

Vadítóan néz ki a 45 éves modell

Bár már jó ideje nyomja az ipart, úgy tűnik, a topmodellt nem fogja az idő vasfoga. Lehengerlően szexis bőrcsíkokban pózol.

 Cindy Crawford 45 évesen is lélegzetelállítóan néz ki! Alakja mit sem változott 16 éves kora óta, amikor elkezdte a modellpályát. Ezt egy szuper szexis domina ruhában mutatta meg a singapore-i Harpers Bazaar címlapján. Szerencsére a híres anyajegy sem tűnt el, pedig néhány éve arról volt szó, hogy elkezdett növekedni, ezért le kell vetetnie - remekül illik a vörös rúzshoz és vadító megjelenéshez. A képet még júliusban készítettek Los Angelesben.

A kétgyermekes anyuka elismeri, hogy időközben sokkal keményebb lett a munka a modelljelöltek számára. Azt mondja, a lányok a kifutókon és a magazinokban egyre jobban összemennek, nyoma sincs rajtuk nőies gömbölyűségnek. Egyébként Crawford is sokkal szálkásabb, mióta a 2000-es évekbe lépett!

Címkék: modell

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára