Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Március 11. 14:59, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Vádat emeltek egy edzőtermi öltözőszekrényeket fosztogató férfi ellen

Vádat emeltek egy edzőtermi öltözőszekrényeket fosztogató férfi ellen

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki három budapesti edzőterem és egy Pest megyei termálfürdő öltözőszekrényeiből értékeket lopott el 2019. szeptember-novemberben - közölte a fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.

Ibolya Tibor közleménye szerint a 28 éves férfi az egyik szekrényből a sértett mobiltelefonja és egyéb értékei mellett a lakáskulcsát, a lakcímkártyáját és PIN-kóddal együtt a bankkártyáját is elvette. A bankkártyáról félmillió forint készpénzt vett fel, majd behatolt a sértett lakásába is, ahonnan 40 ezer forintot vitt el.

A vádlott öt sértettől több mint 1,3 millió forintot lopott el - tette hozzá.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a férfit öt rendbeli üzletszerű lopás bűntettével, illetve vétségével és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalással vádolja, valamint végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta ellene.

A kerületi ügyészség indítványt tett arra is, hogy a bíróság rendelje el a férfi egy korábbi, 10 hónap, próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésének végrehajtását is - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.