Városlista
2021. január 28, csütörtök - Károly,

Hírek

2021. Január 07. 16:37, csütörtök | PR

Üzleti célú ingatlanok megbízható forrásból

Üzleti célú ingatlanok megbízható forrásból

Az irodabérlés akkor sem egyszerű feladat, ha már rendelkezünk némi tapasztalattal az ingatlanpiacon és az üzleti életben egyaránt. Számos lehetőség közül választhatunk, érdemes jól körbejárni a kérdést, mielőtt döntünk.

Ebben – is – segítségünkre lehetnek az ingatlankezelő cégek.

Az iroda, mint fontos alap

Egy vállalkozás számára rendkívül fontosak a rendezett körülmények, a szilárd alapok. Ez persze több tényezőből tevődik össze, ugyanakkor biztos, hogy az egész folyamat a megfelelő iroda megtalálásával kezdődik. Az iroda egy vállalkozás főhadiszállása, szellemi és gazdasági központja, egyben a munkavállalók mindennapi környezete, így tehát érdemes megfontoltan dönteni és nem sajnálni a kiadásokat a megfelelő helyre.

A kiadó irodák piaca rendkívül széles; a különálló kisebb helyiségektől, az egészen tágas és fényes, korszerű irodaházakban található ingatlanokig minden megtalálható a kínálatban. A kiválasztáskor nyilván sok múlik cégünk profilján, saját elképzeléseinken és a rendelkezésre álló összegen is. Amit fontos szem előtt tartanunk, hogy az irodánk kifelé is sokat mutat, így a partnerek szempontjából sem mindegy, milyen központot választunk vállalkozásunknak.

Az olyan oldalak, mint amilyen a https://www.in-management.hu számos megoldást kínálnak. És ami ezen kívül még fontos, hogy ha profi segítséget veszünk igénybe, nagyobb eséllyel találjuk meg a megfelelő irodahelyiséget. Legyen szó akár bérlésről, akár vásárlásról, a nagy tapasztalattal rendelkező és a szakmát jól ismerő ingatlankezelők bevonása mindkét fél számára tartogathat előnyöket.

Kereslet és kínálat találkozása

A legideálisabb esetben a legjobb üzletek akkor köttetnek, ha eladó és vásárló is maradéktalanul elégedett. Nincs ez másként a kiadó irodák esetében sem, ugyanakkor annyiban módosul a képlet, hogy az ilyen jellegű ingatlanokat elsősorban cégektől, ingatlankezelőktől szerezhetjük meg. Ez – a lakáspiaci negatív tapasztalatok okán – elsőre sokak számára kételkedésre adhat okot, ám hosszú évek óta jól bevált modellje ez a bérelhető és eladó irodák piacán.

Az ingatlankezelők jó esetben kellő odafigyeléssel vannak a saját portfóliójukba tartozó ingatlanok felé, így azok állapota és felszereltsége az igényeknek megfelelő. Emellett az ügymenethez kapcsolódó összes jogi és adminisztratív teendő leegyszerűsödik, hisz ebben is segítségünkre lehet maga a kezelő cég. Nem kell tehát tartanunk attól, hogy olyan csapdákba sétálunk, mint amilyenek az lakáspiacon előfordulhatnak, hisz itt az ingatlancég nem egyfajta köztes szereplő, hanem konkrétan az ingatlant kiadó/eladó vállalkozás.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 26. 16:51, kedd | PR

Innovatív szoftvereket fejlesztett a Jánosik és Társai Kft.

Speciális, innovatív szoftvereket fejlesztett ki és vezetett be a Jánosik és Társai Kft. Ezek segítségével pontosan nyomon követhetik és ellenőrizhetik a megrendelők a cég által elvégzett munkákat.

2020. December 28. 20:23, hétfő | PR

Pontos időjárás előrejelzés Budapest

Magyarország a mérsékelt éghajlati kontinentális zónában helyezkedik el, jelentősen kifejezett négy évszakkal.

2020. December 28. 20:21, hétfő | PR

A szintetikus és természetes anyagok egymás kiegészítői

Gyakori tévhit, miszerint minden, ami művi, mesterséges, vagy szintetikus az egyben rossz is.

2020. November 25. 19:59, szerda | PR

Tippek és trükkök a professzionális nyomtatási eredményhez

Minőségi tonerek segítségével könnyebb home office-ból dolgozni