Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Augusztus 08. 14:23, hétfő | Sport
Forrás: mti

Útban a bajnoki cím felé

Útban a bajnoki cím felé

SOLID Racing Team – Székesfehérvár Rallye 2016. 07. 29-31.
Merencsics Árpád - Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift Gti MK1

Rendkívül nagy melegben zajlott a hétvégi Székesfehérvár Rallye. Már pénteken a prológ alatt is ezt tapasztalhattuk. Hogy tetszett a városi tekergő?

- Nagyon meleg volt, és ezt nehezen is bírtuk, folyt rólunk a víz. Tetszett a prológ, örültem hogy a belvárosban mutattuk meg az autókat a nagyközönségnek.

Jött a szombat reggel, nyitott az éjszakai gyűjtő. Míg ott álltatok a gyűjtő előtt bebocsájtásra várva, gondolkodtatok a taktikátokon?

- Nem akartunk taktikázni, nem szerettem volna nézni az időket, hogy hol állunk, saját tempót szerettünk volna autózni. Ez meg is történt nap közben, meg voltam elégedve a teljesítményünkkel.

Az időket elnézve elég stabil eredményeket hoztatok. Mint a Suzuki, mint Ti ketten hoztátok a maximumot?

- Igen, a verseny végén átnéztük az időket, és pozitívan tapasztaltuk, hogy közel azonos időket sikerült autózni. Picit mindig sikerült javítani az azonos gyorsaságikon. A Suzuki nagyon jól bírta, egy szisszenése nem volt. Szervizben is csak átnézni kellett. A szervizcsapatunk is rendben volt, nagyon ügyes munkát végeztek a fiúk! A magunk teljesítményével is meg vagyunk elégedve, hiszen hiba nélkül teljesítettük az egész napot.

A verseny előtt azt mondtad, hogy a technikás részek fognak kedvezni Nektek, nem a hosszú egyenesek. Az eredményekből viszont az látszik, hogy a szakaszon elért eredményetek független volt a gyorsasági típusától.

- Igen, és még mindig ezt vallom. A második csákberényi gyorsasági etap lett, pedig jó lett volna megnézni, hogy mi a kettő között a különbség. A hosszú gyors azért tetszett még, mert változatos volt. A rövid gyorsok is tetszettek, megtaláltuk a tempónkat.

A verseny előtt nem akartál jóslatokba bocsátkozni. Kielégítő a hétvégén elért eredményetek?

- Abszolút! Nem is sikerülhetett volna jobban. Nagyon jó hangulat uralkodott az autóban és a szervizben is egyaránt. Így hogy sikerült nyernünk a hétvégén, azt hiszem, hogy egy nagyon nagy lépést tettünk előre a bajnoki cím felé.

Nem sokat tudtok pihenni, már le is adtad a nevezésed a Baranya Kupára.

- Igen, a hét végén már Baranya Kupa, amire már meg is kezdtük a felkészülést. Az autó már az emelőn van szétszedve, átnézünk mindent ami sérülhetett, fékcsere, egy kis finomhangolás, és várjuk a szinte hazai pályákat Pécs környékén.



Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Büttner & Co, Komplex, Kori ’96 Kft., Nyilas GSM Kft., Somogy Lift Kft., Agrivál Kft., Bionvell, MOST Médiacsoport, RádióMost, Zsirai Pincészet, Evolution Consulting Kft., Innovitas Nonprofit Kft.; Laurus-Consulting Kft. - Cortesia Group, Ecoffice Technology Kft. - Sigillanda, Scan Union International Kft. - Release, ExcelIT Kft.; Avanzo Trade Kft. - The Body Shop, Merencsics Autó Kft., Gazda Trans Kft., Szegecs Patrol Vagyonvédelmi Kft.; Dokutech Center Kft.

- Solid Racing Team -

Címkék: autósport, rali, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.