Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Május 16. 14:00, szombat | Bulvár
Forrás: goodhousekeemping.com

Uralkodjon tovább a tisztaság a fürdőben!

Uralkodjon tovább a tisztaság a fürdőben!

Alighogy kitakarítottad a fürdőszobát, végig nyaltad a csempét és a kádat, máris vízkőnyomok és foltok tarkítják azokat?

Alighogy kitakarítottad a fürdőszobát, végig nyaltad a csempét és a kádat, máris vízkőnyomok és foltok tarkítják azokat? A fürdőszoba tisztán tartása macerásabb, mint gondolnánk, de néhány tippel tartósabbá varázsolhatod a takarítás eredményét. Hogyan?

1. Állítsd meg a párát!
Tarts egy ablaklehúzót a fürdőszobában! Aki az utolsó a sorban, az húzza le a csempét, a zuhanykabin ajtaját vagy a kádat. Ez elősegíti a gyorsabb száradást, kevésbé tud megtelepedni a vízkő. Igazán nem telik sok időbe, de nem kis időt nyerhetsz ezzel a következő takarításig, ráadásul addig is tisztaság uralkodik majd.

Ha a fürdőszobában nyitva hagyjátok az ajtót (és/vagy ablakot, ha van), akárcsak résnyire is, az is hozzájárulhat a pára gyors távozásához.

2. Használj folyékony szappant!
A kézmosásnál a normál szappan helyett válaszd a folyékony változatot, így a szappanlerakódásokkal nem kell foglalkoznod.

3. Zárt szekrényekben tárolj!
Egy zárható szekrény, ahova elrejtheted a naponta egyszer használatos kozmetikai cikkeket, fogkrémeket, gyógyszereket stb. verhetetlen abban, hogy a fürdőszoba rendezettnek tűnjön – még akkor is, ha éppen nem az (a szekrényeken belül, de azt senki sem látja..., igaz?). :)

4. Legyen egy zacskó titkos fegyver kézközelben!
Dobj egy zacskó fertőtlenítő kendőt a mosdó alá, így gyorsan letörölheted a fogkrém nyomokat és egyéb szennyeződéseket.

5. Legyen papírtörlő is kéznél!
A mosdókagylót, a csapot gyorsan szárazra törölheted, valamint ezzel könnyebb és higiénikusabb a haj összeszedése is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára