Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. December 20. 16:47, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Ünneppé varázsolták a hétköznapot

Ünneppé varázsolták a hétköznapot

A napokban tartotta karácsonyi ünnepségét a Mozgáskorlátozottak Egyesülete.

A Mozgáskorlátozottak Kiskunfélegyházi Egyesülete 1997-ben lett bejegyezve, mint közhasznú egyesület. A közel 100 fős tagság az egész év folyamán tevékenyen működik, programokat, összejöveteleket szervez, ami családiassá teszi közösségüket.

A karácsonyi ünnepség is elmaradhatatlan számukra, melyet idén december 16-án tartottak a Szakmaközi Művelődési Házban. Az egész napos program sok érdeklődőt vonzott, a kellemes hangulatban eltelt ünneplés pedig méltó előzetese volt a Szentestének.

A szépen feldíszített karácsonyfa, süteményekkel, finomságokkal, italokkal roskadásig megpakolt asztalok és az óriási csokitorta mellett remek társaság gyűlt össze és jó hangulatban töltötte el az egyesület minden tagja az ünnepnapot. Az egyesület elnökének, Salma Ferencnének jutott az a megtisztelő feladat, hogy felszeletelje a tortát, melyet jóízűen elfogyasztottak a megjelentek az esemény megkoronázásaként.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.