Városlista
2024. június 2, vasárnap - Anita, Kármen

Hírek

2012. December 27. 15:21, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Újra megrendezik az újévi csobbanást Szigligeten a Balatonban

Újra megrendezik az újévi csobbanást Szigligeten a Balatonban

Újra hideg fürdőzéssel köszöntik az új évet Szigligeten: a második újévi csobbanásra már több mint százan jelentkeztek - tájékoztatta Balassa Balázs, a település polgármestere az MTI-t csütörtökön.

Elmondta, hogy január elsején hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az első újévi csobbanást a szigligeti strandon. A 2013-as év első napján programokkal várják az érdeklődőket: a Balatonban felállított színpadon Berecz András mesemondó és Muri Enikő énekesnő szórakoztatja majd a közönséget. A csobbanás rajtja délután kettőkor lesz.
Balassa Balázs tájékoztatása szerint a jelentkezők kötelező orvosi vizsgálatot követően mártózhatnak meg a Balaton várhatóan néhány Celsius-fokos vízében, regisztrálni a helyszínen délután egy óráig vagy a www.ujevicsobbanas.hu honlapon lehet.
A hideg fürdőzés próbáját kiállóknak a szervezők emlékpólót adnak, illetve lencsegulyást, forralt bort és pezsgőt kínálnak.

Címkék: Színes-program

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 02. 07:41, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 22. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 02. 07:35, vasárnap | Belföld

Átadták a felújított Diadém Csornai Termálfürdőt

Átadták a Kisfaludy program részeként 2,2 milliárd forintból felújított Diadém Csornai Termálfürdőt szombaton.

2024. Június 02. 07:27, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor: nem akarunk vért adni Ukrajnáért, nem megyünk háborúba!

A békéről való lemondás az Ukrajnáért vállalt halált jelenti, de mi nem akarunk vért adni Ukrajnáért, nem megyünk háborúba, és nem fogunk másokért idegen földön meghalni

2024. Június 01. 08:29, szombat | Belföld

Meteorológia: pénteken Délnyugat-Dunántúlon, szombaton az észak-keleti országrészben lehetnek hevesebb zivatarok

Pénteken Délnyugat-Dunántúlon, szombaton az ország északkeleti felében kell hevesebb zivatarok kialakulására számítani - derül ki a HungaroMet Zrt. figyelmeztető előrejelzéséből.