Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Május 30. 13:29, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Új játszótér avatása koronázta meg a Platán iskola családi napját

Új játszótér avatása koronázta meg a Platán iskola családi napját

Családi napot tartottak május 28-án (szombaton) a József Attila Általános Iskola Platán utcai tagintézményében, melyen felavatták az új játszóteret is.

Régóta dédelgetett álma már a Platán utcai iskola diákjainak és pedagógusainak az, hogy régi, elavult játszó eszközeiket lecserélve, biztonságos és korszerű játszóteret tudhassanak magukénak. A sok befektetett munka és összefogás meghozta végre gyümölcsét. A szülői munkaközösség és az iskola tantestületének összefogása eredményeként megújult játszótér nemzeti színű szalagját Csányi József, városunk polgármestere vágta át dr. Réczi László, a körzet önkormányzati képviselőjének ünnepi köszöntő beszéde után.

Az eseményt a 3-4. osztályos tanulók látványos és szívet melengető műsora színesítette, melyet fergeteges játék és önfeledt szórakozás követett a frissen átadott játszótéren és az iskola egész területén. A focipályán egymást követték a lelkes csapatok, de az ugráló várnak és a különféle játszó eszközöknek, kézműves foglalkozásoknak is nagy sikere volt a gyerekek körében. A szülők és meghívott vendégek pedig kamatoztathatták szakács tudásukat a több helyről fenséges illatot árasztó bográcsok és serpenyők fölött. Annyi bizonyos, hogy senki nem maradt éhen a nap folyamán és az unalom is messze elkerülte a családi nap résztvevőit.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA