Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Február 24. 18:47, szombat | Helyi
Forrás: jarmuipar.hu

Új igazgató a kecskeméti Mercedes gyárban

Új igazgató a kecskeméti Mercedes gyárban

Jens Bühlert nevezték ki a német autógyár kecskeméti egységének élére.

A Mercedes-Benz kecskeméti gyárának igazgatói posztját a jövőben Jens Bühler tölti be - közölte a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. A vállalatnál 21 éve különböző vezetői pozíciókban dolgozó szakember új szerepkörében a folyamatban lévő gyárbővítésért, valamint a Mercedes-Benz Modular Architecture (MMA) és a Mercedes-Benz Electric Architecture Midsize (MBEAM) platformok jövőbeni modelljeinek gyártásba történő integrálásáért felel - ismertette az új igazgató feladatkörét a jarmuipar.hu.

Az új magyarországi igazgató 2003 óta dolgozik a Mercedesnél
Jens Bühler gépészmérnöki tanulmányait követően, 2003-ban csatlakozott a vállalathoz a Mercedes-Benz sindelfingeni gyárában gyártási folyamatokért és anyagtechnológiáért felelős szakemberként. A folyamattervezésben betöltött különböző szerepek után 2014-ben vette át a pekingi Beijing Benz Automotive Company (BBAC) üzemben az MRA sorozat (GLC és E-osztály) gyártástervezési feladatainak vezetését, és jelentős szerepet vállalt a BBAC MRA II gyárbővítésének felépítésében. Később a kecskeméti gyárbővítés projekt tervezéséért, majd 2018-tól a Mercedes-Benz Operations stratégiai irányainak, illetve irányítási modelljének a kialakításáért volt felelős.

Bühler elődje nyugdíjba vonult
A Mercedes-Benz globális gyártervezési területét 2021 óta vezeti. Ebben a pozícióban jelentős szerepe volt a Mercedes-Benz Cars gyártástervezési funkcióinak átalakításában, és lefektette a Mercedes-Benz AG jövőbeni gyárainak tervezési irányelveit. Széleskörű projektmenedzseri tapasztalatával – és az általa vezetett csapattal – az elmúlt három évben világszerte ő irányította a vállalat építési és gyártósori projektjeit. Bühler 2024 januárjában Christian Wolfftól vette át a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. vezetését, aki nyolc évig irányította az üzemet, majd ezt követően nyugdíjba vonul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.