Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. December 03. 11:13, csütörtök | Helyi
Forrás: HVG

Új funkcióval bővült egy hasznos Gmail-kiegészítő

Új funkcióval bővült egy hasznos Gmail-kiegészítő

Egy Chrome-bövítménynek köszönhetően azonnal tudhatjuk, ha elolvassák e-mailünket. A kiegészítő most még kezesebbé vált.

A MailTrack nevű Chrome-bővítménnyel nyomon követhetjük Gmailes leveleink sorsát, mármint abban az értelemben, hogy láthatjuk, ha elolvasták.

A bővítmény – akárcsak a WhatsApp – két kis pipát mutat, az egyik akkor lesz zöld, ha a levelünk megérkezett, míg a másik akkor, ha azt „ ki is nyitották”. Mi több, ezt a tényt még egy kis felugró ablak útján is közölte velünk a bővítmény.

Korábban azonban nem volt mód a MailTrack részleges letiltására, ami zavaró volt azoknál, akik sokat e-maileznek. A bővítmény frissítése viszont éppen ezt a gondot oldotta meg.

Mostantól ha egy levelet elküldünk, de nem kívánjuk bekapcsolni a követést, akkor kattintsunk a Küldés mellett lévő MailTrack Tools ikonra, illetve itt a két kis zöld pipára. Ezek szürkévé válnak, és a levélnél már nem lesz bekapcsolva a követés.

Címkék: gmail, követés, MailTrack

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.