Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Július 10. 08:16, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Új egyenruha a GYSEV-nél

Új egyenruha a GYSEV-nél

Új egyenruhát vezet be a szerdától a GYSEV; a vasúttársaság a korábbi zöld-sárgáról sötétszürkére váltotta az uniformisok színét.

A társaság közlése szerint 350, az utasokkal közvetlenül találkozó munkatársuk - pénztárosok, jegyvizsgálók, forgalmi szolgálattevők, valamint a cég tulajdonában lévő Hotel Sopron alkalmazottai - kapják meg az új ruházatot.
Lendvay Péter személyszállítási üzletág-vezető az MTI-nek elmondta, hogy még júliusban ilyen egyenruhát kap az osztrák-magyar vasúttársaság mintegy 40, hasonló beosztásban Ausztriában dolgozó munkavállalója is.
Filó Gábor beszerzési és készletgazdálkodási vezető közlése szerint egy megváltozott munkaképességűeket is foglalkoztató magyarországi vállalkozás kapott megbízást az új egyenruhák legyártására. A nyári és téli ruházatot, azon belül például több inget is tartalmazó teljes csomagokat százezer forintnál olcsóbban sikerült beszereznie a GYSEV-nek, amely összesen ötszáz rend ruhát rendelt a beszállítótól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk