Városlista
2022. január 17, hétfő - Antal

Hírek

2013. Július 29. 12:27, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Tűz miatt rosszak a látási viszonyok az M43-ason

Tűz miatt rosszak a látási viszonyok az M43-ason

Kigyulladt egy bozótos, olajfás terület hétfő délelőtt Szeged mellett, a sándorfalvi útnál.

A szél a füstöt az M43-as autópályára fújja, ezért ott rosszak a látási viszonyok - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel.
Tátrai János elmondta: öt-hat hektáron ég a növényzet. Az esethez a szegedi mellett a makói, a hódmezővásárhelyi tűzoltók és a sándorfalvi önkéntesek is kivonultak.
A szóvivő hangsúlyozta: az autósok, ha tehetik a következő két órában kerüljék el az M43-as autópálya sándorfalvi út és 47-es út közötti szakaszát, mivel a füstöt felfújja a szél az autópályára, és nagyon rosszak a látási viszonyok.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 17. 18:05, hétfő | Belföld

Rálőttek egy határőrre a Szentpéterfa-Eberau határátkelőnél

Rálőttek egy osztrák határőrre hétfő délelőtt a magyar-osztrák határon, a Szentpéterfa-Eberau határátkelőhely közvetlen közelében.

2022. Január 17. 17:03, hétfő | Belföld

Enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus-örökítőanyag koncentrációja

Ismét enyhén emelkedik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfőn internetes oldalán.

2022. Január 17. 16:06, hétfő | Belföld

Másodfokú riasztásokat adtak ki a viharos szél miatt

A viharos szél veszélye miatt több megye számos járására és a fővárosra is másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő délután.

2022. Január 17. 13:01, hétfő | Belföld

Nem kapott elsőbbséget, nyakcsigolya-törést szenvedett

Közúti baleset gondatlan okozásának miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, aki nem adott elsőbbséget egy kereszteződésben, és súlyos balesetet okozott.