Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2019. Szeptember 26. 14:07, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Kis Mónika

Turul Koppány sikerek

Turul Koppány sikerek

2019. szeptember 22-én Hódmezővásárhelyen versenyeztek a Turul Koppány Íjászai az Ormos Gábor Emlékversenyen, amely egyben a DAR 3D Versenysorozat 5. forduló is volt.

A verseny 5. állomása a MISZ DAR 3D 2019-es versenysorozatnak a része, így a versenyszabályok ahhoz és a HDH-IAA rendszerhez igazodtak. A megmérettetésnek Hódmezővásárhely külterületén, a Bodzási út végénél kezdődő ártéri erdő adott otthont. Az íjászoknak 24 célon két egyenértékű lövést kellett leadnia. A következő eredmények születtek:

Modern pusztai íj kategóriában: Zoboki Bontod 1., Kovács Máté 1., Szeibert Imre 4. Kovács László és pedig a középmezőnyben végzett.

Szintén 2019. szeptember 22-én, Baracson a Skorpió Nyilai HÍE íjászversenyén vettek részt a Koppányok, a Scorpion Three Topics elnevezésű versenyen. A kibővített Skorpió íjászpályán 3 témakörben lőhettek meg a résztvevők történelmi versenyekről ismert célokat: 7 terepíjász, 7 történelmi vagy állat sziluett és 7 db 3-d célt. Egy körben, 3 lövéssel. Egyedi szabályrendszerrel és kategóriakiosztással.

Eredményeik: ifj. Fetter Tamás 1., Fetterné Nagy Tünde pedig a 12. helyen zárta a versenyt, mindketten modern pusztai íjjal lőttek.

Kis Mónika
Koppány Íjász

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 11:41, csütörtök | Helyi sport

III. Nyári szünet Jogging Plus futás

2020. Június 03. 13:12, szerda | Helyi sport

Szarka Ádám a virtuális triatlon győztese

A hazai triatlonszezon is eltolódott néhány hónappal a kialakult vírushelyzet miatt. Ennek a problémának orvoslására virtuális versennyel rukkolt elő egy hazai versenyszervező iroda.

2020. Május 26. 16:02, kedd | Helyi sport

Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok

A Magyar Futósport Egyesület a #maradjotthon kampány keretében otthon teljesíthető versenysorozatot szervezett az interneten. A verseny célja, hogy a négy fal fogságában is végezhető mozgásra inspirálja a résztvevőket.

2020. Április 30. 12:25, csütörtök | Helyi sport

Koppány Karantén Kihívás

A koronavírus-járvány miatt szinte minden versenysport leállt a veszélyhelyzet kihirdetése óta. Ez a megszorítás a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesületet is szigorúan érinti.