Városlista
2023. január 28, szombat - Károly,

Hírek

2022. Október 20. 13:39, csütörtök | Helyi sport

Turul Koppány őszi eredmények

Turul Koppány őszi eredmények

2022. október 08-án a Szérűskertben versenyeztek a Koppányok a Huszka József Hagyományőrző Egyesület által rendezett Petőfi emlékversenyen.

A Koppányok 2 csapattal neveztek a megmérettetésre.

Eredmények:
1. csapat: csapatneve: „ Koppányok”, tagjai: Bicskeiné Csányi Mária, Balanyi Sándor, Szólya Imre, Szeibert Imre, Tóth Milán 2 .helyezést értek el.
2. csapat: csapatneve: „Idegenlégiósok”, tagjai: Fekete Katica, Tóth Evelin, Zrínyi Norbert, Árva Dénes, Kollár László. 5. helyezést értek el. Köszönjük szépen Árva Dénesnek és Kollár Lászlónak, hogy más egyesületből kiegészítették az idegenlégiósok csapatát, hogy meglegyen a kellő létszám.

A következő napon, 2022. október 09-én, Turulmezőn játszottak a Koppányok. Nagyon kellemes, napsütéses idő jellemezte a megmérettetést. Kedvelt helyszín a Koppányok körében a Turulmező, mert egy jó hangulatú, edzőversenynek tekinthető, ahonnan a kezdők is sikerélménnyel térhetnek haza, a célok viszonylag könnyű kihelyezése miatt.

Eredmények:
Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 1. helyezett lett.
Vadászreflex íjjal: Zrínyi Norbert 1., Tóth Evelin 2., Tóth Milán 2., helyezést ért el.

2022. október 16-án Hetényegyházára utaztak a Koppányok, a Kalmár-birtokon megrendezésre került versenyre. A Versenyt a Hetényegyházi Íjász Egyesület szervezte. Szép helyen, jó időben, nagy versenyzői létszámban, vidáman telet a Koppányok napja. A Koppányok 11 fővel képviselték városunkat, a Koppányok közül a legtöbb pontot Varga-Bene Olívia lőtte, 559 pontot (!), ezzel a korosztályában az első helyet érte el, vadászreflex íjjal.

További eredmények:
Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 1., Kövecses Zsuzsanna 7., Keserű Szilvia 16., Patyi Norbert 29., Boldog Bence 43., Nagy Zoltán 47. helyen végzett.
Vadászreflex íjjal: Tamáskovics Gyula 2., Dinnyés Gyula 3., Tóth Evelin 4., Zrínyi Norbert 9. helyezést ért el.

Kis Mónika
Koppány Íjász

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 23. 21:55, hétfő | Helyi sport

Korondi sikerekkel és élményekkel kezdődött az új év

Két év után újra megrendezték Korondon a Lőrincz Márton emlékversenyt, a település olimpiai bajnok szülöttjének tiszteletére, immár huszonegyedik alkalommal.

2023. Január 10. 19:57, kedd | Helyi sport

Évet értékeltek a Koppány íjászok

A kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület 2022. december 29-én megtartotta hagyományos évértékelő összejövetelét.

2023. Január 07. 21:29, szombat | Helyi sport

Kiemelkedő évet zárt a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület

Minden idők legjobb helyezését érték el az országos rangsorban, ahol 90 csapat tudott felkerülni a listára. A több mint 120 klub közül a 13. helyet szerezték meg.

2022. December 10. 20:27, szombat | Helyi sport

A zárórendvényen is szép eredmény született

Füzesgyarmatra záróversenyre utaztak a Koppány íjászok december 3-án szombaton.