Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2015. December 02. 18:59, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Tupperware Karácsony

Tupperware Karácsony

A Tupperware Főzőklub háziasszonyai az ünnepi készülődés jegyében készítették el ma (december 2-án) egészséges és ízletes ételeiket

Az elmaradhatatlan mézeskalács mellett a karácsonyi asztalra remekül illő, de vendégvárásra is tökéletesen megfelelő sütemények és könnyű étkek illata csábítóan lengett a konyhának kinevezett klubszobában. Az étkek elkészítésénél az elsődleges szempontot ezúttal is megtartották a háziasszonyok, mert amellett, hogy mutatósak és egészségesek, de ráadásul még az elkészítésük sem ördöngősség. Annyiban élveztek most előnyt az édesszájúak, hogy az ünnep küszöbén kicsivel több sütemény és édesség került a repertoárba, mint általában.

Ezúttal az alábbi menü állt össze:

  • Ananászos pulykaraguleves tejszínnel, chilivel (Mesterszakács fémedényben készítve)
  • Sonkatekercs (Desszertes gyűrűben készítve)
  • Adventi zabpehely keksz
  • Karácsonyi holdacska (Szilikon tepsiben sütve)
  • Karácsonyi kókuszos kuglóf (Szilikon kuglóf formában sütve)
  • Mézes kalács

A kellemes, családias körben eltöltött főzőestről receptekkel és élményekkel gazdagodva távozhatott minden érdeklődő. Amellett, hogy megkóstolták az elkészült ételeket, tudomást szerezhettek a legújabb Tupperware akciókról, amellyel talán a karácsonyi ajándékozás is könnyebbé válik. De nem ez a lényeg egy-egy ilyen főzőklub alkalmával, csak a lehetőség áll nyitva az érdeklődők előtt, ha netán jobban szeretnének megismerkedni és használni is szeretnék a Tupperware edényeit, eszközeit. A legfőbb értéknek mindenkor az együtt hasznosan és kellemesen eltöltött időt tartják a klubtagok és természetesen a felbukkanó vendégek is, akik általában visszatérőek lesznek a főzőklub háziasszonyainak körében.

Szeretettel várja az érdeklődőket Drozdikné Jutka, a foglalkozások vezetője minden hónap első szerdáján 17 órától a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 27. 10:49, hétfő | Helyi

Busz és autó ütközött az 54-es főúton, két ember meghalt

Jakabszállás és Bócsa között két ember vesztette életét egy karambolban, melynek során egy éppen előzést végző személyautó ütközött egy autóbusznak, majd árokba borultak.

2024. Május 27. 10:06, hétfő | Helyi

Szentmisét tartottak városalapítóink tiszteletére

A Városalapítók hetének záró napján – május 26-án - ünnepi szentmisét mutattak be a Sarlós Boldogasszony templomban.

2024. Május 27. 08:17, hétfő | Helyi

A Móra-találkozóra elkészült a monumentális homokszobor is

Stílusosan, a harmadik alkalommal megrendezett Móra-találkozóra készült el teljes egészében a homokból megformázott, mintegy három méter magas Móra mellszobor.

2024. Május 27. 07:58, hétfő | Helyi

Több mint hétszázan neveztek a Kiskun Kupa utcai futóversenyre

Évről-évre egyre népszerűbb a Városalapítók Hete rendezvénysorozatának sporteseménye, melyet a Jogging Plus Futóklub már harmadik alkalommal Petőfi Emlékfutamként hirdetett meg.