Városlista
2021. október 21, csütörtök - Orsolya

Hírek

2014. Február 06. 12:31, csütörtök | PR
Forrás: - Adrienn -

Tupperware Főzőklub

Tupperware Főzőklub

2014. február 5-én 17 órai kezdettel rendezte meg a Tupperware Főzőklubot Drozdikné Jutka - Tupperware tanácsadó.

2014. február 5-én 17 órai kezdettel rendezte meg a Tupperware Főzőklubot Drozdikné Jutka, amely keretein belül minden hónap első szerdáján a Móra Ferenc Művelődési Központ ismerkedhetnek meg a vendégek a Magyarországon több mint 20 éves múltra visszatekintő termékek sajátosságaival. Képeinkből is láthatják, hogy népes tábor gyűlt össze a mostani klubon is, ahol sok finom falat készült el a Tupperware sütő-főzőedényei és egyéb eszközei segítségével. Sajnos a fotók nem tükrözik kellően az ínycsiklandó illatokat és a fenséges ízeket, de azért magukért beszélnek…

Drozdikné Jutka elérhetőségeihez KATTINTSON IDE!

Tupperware receptekért KATTINTSON IDE!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 06. 10:57, szerda | PR

Remek segítség a ház körül a kétoldalú ragasztó

Vannak olyan eszközök, amik minden háztartásban kellenek, mert rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak. Ilyen például a spakli és a kétoldalú ragasztó. Mutatunk néhány ötletet, ami utóbbinak a hasznosságára.