Városlista
2020. augusztus 15, szombat - Mária

Hírek

2020. Július 30. 15:33, csütörtök | Helyi sport
Forrás: 3K Sportegyesület

Túlélőversennyé vált triatlonverseny, rengeteg bukás a felhőszakadásban

Túlélőversennyé vált triatlonverseny, rengeteg bukás a felhőszakadásban

Július 25-én, szombaton Lengyeltótiban Országos Ranglistaversenyen vett részt a 3K Triatlon Egyesület.

Az időjósok felhőszakadást ígértek és sajnos jóslatuk beteljesült.
A lejtős útszakasz, a kifelé lejtő útburkolat és az esőtől síkos aszfalt gyilkos „kombót” alkotott, minden korcsoportban rengeteg esés volt a kerékpáros részen le- és felszállásnál egyaránt. Már a gyermek futamokban rengeteg kicsúszás volt, szerencsére Rogozsán Bánk és Győri Dolli is megúszta, sikeresen teljesítették a távjukat.
A serdülőknél Papp Laura torokfájással állt rajthoz, de így is harmadik tudott lenni. Csontos Dórikáért viszont nagyon aggódtunk, mert a mezőny elején ment ki kerékpározni és nem ért vissza a vele együtt indulókkal, miközben az ügyeletes mentő szirénázva ment ki a kerékpáros útvonalra baleset miatt. A pánikhangulatot az törte meg, mikor megjött Dórika defektes hátsó kerékkel.
Volt is nagy öröm a családtagok körében, még a szemüvegek is bepárásodtak. Emellett kevésbé érdemleges, hogy egy kemény futással feljött a 12. helyre. Vincze Nádja is hibátlanul teljesítette a távot, 20. helyen ért be. Trungel-Nagy Zalán remek úszás után rutinosan kerékpározott és végül ezüstérmes lett. Szekeres Norbert is megúszta esés nélkül a kerékpározást és gond nélkül teljesítette a távját. Trungel-Nagy Kolos az ifiknél 5. lett. Fricska Annának leesett a lánca kerékpározás közben, sok időt vesztett, de így is hatodikként ért célba. Testvére Fanni a felnőtteknél kilencedikként végzett.
Másnap (vasárnap) Mix-váltót rendeztek ugyanezen a helyszínen, melyben 2 fiú és 2 lány alkot egy csapatot.

Egyenként mindenki úszik, kerékpározik és fut, egy időmérő chip átadásával történik a váltás a csapattagok között. Ez már kellemes, napos időben zajlott. A 3K Triatlon Egyesület váltó csapata az előkelő 6. helyen végzett.

Csapattagok az indulás sorrendjében: Papp Laura, Szekeres Norbert, Csontos Dóra, Trungel-Nagy Zalán

Felkészítő edzők: Kornokovics Györgyi és Bozsó István

A szállást Keserű Zsolt és családja biztosította a fonyódi apartmanjukban, amely újonnan nyitott a Fürdő utca 23. szám alatt.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 12. 16:54, szerda | Helyi sport

Nagyatádon a kicsik oktatták a nagyokat

A hosszú távú IRONMAN verseny (3,8 km úszás, 184 km kerékpározás, 42 km futás) nagyatádi helyszínén „szupersprint” gálát rendeztek utánpótlás korú triatlon versenyzőknek.

2020. Augusztus 11. 19:57, kedd | Helyi sport

Folytatódtak a triatlonosok sikerei Baján

Augusztus 2-án Baján rendeztek ORSZÁGOS RANGLISTAVERSENYT az utánpótlás korú triatlonosoknak és egyúttal ORSZÁGOS BAJNOKSÁGOT a nagyoknak.

2020. Augusztus 11. 14:51, kedd | Helyi sport

Nyáron sem tétlenkednek a Koppány íjászok

2020. Július 20. 20:09, hétfő | Helyi sport

Országos ranglistaverseny 650 indulóval

Az idei év első ORSZÁGOS ranglistaversenyét Zalaegerszegen a Gébárti tónál rendezték meg 2020. július 12-én, vasárnap.