Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Szeptember 26. 13:11, kedd | PR
Forrás: (x)

Trendi nappalit szeretnél? Így kezdj hozzá!

Trendi nappalit szeretnél? Így kezdj hozzá!

Egy trendi nappali modern, letisztult bútorokkal, élénk színekkel és természetes elemekkel rendelkezik, hogy kényelmes és stílusos légkört teremtsen.

Viszont sok ilyen kezdeményezés kudarcba fullad vagy a nem megfelelő elgondolás, vagy a nem megfelelő bútorok miatt. Az alábbiakban adunk pár tippet arra, hogy garantáltan trendi nappalid legyen – olyan, amelyben jól mutathatnak például a sarokkanapék.

Milyen bútorokat válasszunk?

Egy modern, trendi nappaliba mindig válasszunk letisztult vonalú ülőgarnitúrát, az adott otthon enteriőrjétől függően kényelmes szövet- vagy bőrkanapéval, valamint a legfrissebb dizájnok szerint gyártott asztalokat és polcokat, amelyekben hangsúlyosak a geometrikus formák és a természetes anyagok. Hogy mi van még a kínálatban a bútorok világában? Puffok, babzsákok, fotelek, szekrénysorok, elemes nappali bútorok, komódok, könyvespolcok, illetve dekorációs elemek – csak győzzünk választani! Kiegészítésként vásárolhatunk ezek mellé egyedi dizájnnal rendelkező fénycsillárokat vagy lámpákat is.

Növény, mint térelválasztó? Miért ne!

Ha igazán azt szeretnénk, hogy trendi és csodaszép nappalink legyen, akkor felejtsük el azt, hogy a növények kizárólag az ablak mellé valóak. Bátran használjuk őket térelválasztónak! Rakjuk akár tömegesen virágtartóra a sarokkanapék, fotelek mellé, vagy elválaszthatjuk általuk az ebédlőt a nappali résztől. A lényeg, hogy legyünk kreatívak. Ha pedig kisebb csoportokba rendezzük össze a különféle növényeket, akkor igazi kis trópusi dzsungelszigeteket kaphatunk, ami szintén csak tovább növeli nappalink növényes miliőjének lényegét.

Említettük a sarokkanapékat, amelyre érdemes részletesebben is kitérni. A sarokba tehető ülőgarnitúra ugyanis helytakarékos megoldás, optimálisan hasznosítja a szoba sarkait. Ráadásul a nagyobb ülőfelülete révén több embert képes kényelmesen kiszolgálni, így ideális a társasági összejövetelekhez. Ha emellett hozzátesszük, hogy az esztétikailag vonzó, stílusos megjelenése feldobja a szobát, illetve a kényelmes ülési és fekvési pozíciók révén kiváló pihenést és relaxációt biztosít mindenkinek, máris érthető, miért kedvelik annyian!

Főszerepben a természetes hatású bútorok

A trendi nappali lényege, hogy a színeket kiemeli a miliőből, nem pedig elnyomja azokat. Ezért az a legjobb, ha a nappali bútor minimalista dizájnnal, de természetes anyagokból készül. Ez lehet akár skandináv hatású fa bútorzat vagy rusztikus stílusú nappali bútor. A nappali bútorok között most kifejezetten népszerű a függőfotel, amely a teraszon kezdte pályafutását, de annyira kényelmessé vált, hogy a benti térben is helyet kapott. A függőfotelek között is olyat válasszunk a természetes összhatás kedvéért, amely illeszkedik a szoba tematikájához.

A fotó forrása: Photographee.eu - stock.adobe.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről