Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Március 21. 08:13, szerda | Helyi
Forrás: BAON

Tragédia Bócsánál

Tragédia Bócsánál

Egy terepjáró gázolt halálra egy kerékpáros kedd este háromnegyed Bócsa és Soltvadkert között az 54-es főúton.

A gépkocsi több mint hatvan méteren át vonszolta maga alatt az elütött férfit, akinek holttestét a közel két órával később a helyszínelés végén a kiskőrösi és a soltvadkerti tűzoltók szabadítottak ki a jármű alól - számolt be a tragédiáról a BAON internetes hírportál.

Egyelőre tisztázatlan, hogy a kerékpáros férfi az úttesten feküdt-e, vagy csupán csak át akart kelni a másik oldalra a főút mellett húzódó kerékpárúthoz, amikor elütötte a Bócsa felől Soltvadkert irányába haladó terepjáró kedd este 20 óra 40 perckor.

Ahogy megírtuk az elgázolt férfi a helyszínen életét vesztette, a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A gépkocsi alá szorult holttestét és a kerékpárt a tűzoltók segítségével szabadították ki, egy emelőpárnával tudták elmozdítani a járművet. A mentési munkálat azonban csak két órával később, a helyszíni szemlét követően kezdődhetett el.

A főútnak ezt a szakaszát félpályán, majd a mentés idejére teljes szélességében lezárták. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság közlekedési szakértő bevonásával vizsgálja.

(Fotók: BAON)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.