Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Október 15. 05:01, hétfő | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Továbbra is marad a meleg, napsütéses idő

Továbbra is marad a meleg, napsütéses idő

A következő napokban is folytatódik a napsütéses, meleg idő, többfelé 20 fok feletti legmagasabb hőmérséklettel. A leghidegebb órákban viszont 0 Celsius-fok is lehet. Eső csak a hétvégén várható helyenként

- derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Hétfőn alapvetően derült, csapadékmentes időre lehet számítani. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 0 és plusz 8 fok között várható, de a fagyzugos helyeken ennél hidegebb, a magasabban fekvő tájakon, vízpartokon, illetve a belvárosi részeken néhány fokkal enyhébb is lehet az idő. A legmagasabb hőmérséklet 19-24 fok között valószínű.

Kedden és szerdán is napos lesz az idő, csapadék nélkül. A leghidegebb órákban kedden és szerdán 0 és 10, csütörtökön 1 és 10 fok között alakul a hőmérséklet. Kedden napközben 20-24, szerdán 20-25, csütörtökön 20-24 fokig melegszik a levegő.

Pénteken nyugaton többnyire kevés lesz a felhő, a Dunától keletre változóan felhős lesz az ég. Legfeljebb néhol lehet gyenge eső. A minimumhőmérséklet 4-11, a maximumhőmérséklet 19-23 fok között alakul.

Szombaton napos és felhősebb időszakok egyaránt lehetnek, helyenként kialakulhat záporeső. A szél megélénkül, nyugaton helyenként meg is erősödik. A leghidegebb órákban 4-10 fok lehet. Napközben 17-22 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap szórványosan lehet eső, zápor, és helyenként megerősödik a szél is. A minimumhőmérséklet 5-10 fok között valószínű. Napközben 15-20 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.