Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Május 01. 14:00, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Továbbra is ingyen sportolhatunk

Továbbra is ingyen sportolhatunk

A sporttelep ugyanabban a nyitvatartási rendben fog üzemelni mint ahogyan jelenleg is. A város lakossága továbbra is ingyen veheti igénybe a sporttelep szolgáltatásait.

Április 30-ai testületi ülésén városunk önkormányzata többek között döntött a Honvéd Sporttelep további üzemeltetőjének ügyében is.

A Honvéd Sporttelepet jelenleg a Félegyházi Térségi Sportiskola Nonprofit Kft. üzemelteti, határozott időre történt megbízási szerződése azonban 2015. jánius 30-án lejár.

A Kft. az elmúlt évben az üzemeltetést folyamatosan megfelelő színvonalon végezte, ezért a képviselő testület úgy döntött, hogy a színvonal fenntartása érdekében a sporttelep az elkövetkezendő években is a jelenlegi üzemeltetővel fog működni.

A Félegyházi Térségi Sportiskola rendelkezik minden erőforrással, amely a magas színvonalú üzemeltetéshez szükséges, így rendelkezésére áll az a pénzügyi forrás is, amely a 2015. évi üzemeltetés költségeit fedezi.

2016. évtől kezdődően minden év január 31. napjáig az üzemeltetőnek a naptári évre szóló üzemeltetési tervet kellene beadnia az önkormányzat felé, amely alapján Képviselő-testület meghatározná az arra az évre vonatkozó, üzemeltetést fedező költségvetési forrást.

A sporttelep ugyanabban a nyitvatartási rendben fog üzemelni mint ahogyan jelenleg is. A város lakossága továbbra is ingyen veheti igénybe a sporttelep szolgáltatásait, önkormányzatunk ezzel is hozzájárul az egészséges életmód lehetőségének és a sport tevékenység helyének biztosításához.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.