Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Január 14. 12:14, kedd | Belföld
Forrás: Alfahír

Továbbra is a szennyműsorok a legnézettebbek

Továbbra is a szennyműsorok a legnézettebbek

A Való Világ 6 vitte a prímet vasárnap este, mivel ezt volt a legnézettebb műsor annak ellenére, hogy az RTL II csak minden második háztartásban fogható.

Hiába tett be egy új típusú műsort a TV2 a kora esti idősávba, és tolta kicsit hátrább az eddig kivállóan teljesítő Édes életet, a módosítás az első heti eredmény alapján nem mondható átütő sikernek. A tavalyi év végén kényelmesen 20 százalék felett teljesítő reality közönségaránya számottevően visszaesett.

Tavaly, a nehézkes indulás után az RTL Klub ügyesen húzta fel az egyik legerősebb műsorává az Éjjel-nappal Budapestet, amely a Barátok közttel kiegészülve nyerő duót alkotnak. Az Édes élet ugyan a csatorna átlagához képest jól teljesített, de tipikusan az egy fecske nem csinál nyarat történet volt, mert sem előtte, sem utána nem tudott más programok nézettségéhez hozzátenni.

A helyzetet bonyolítja, hogy az RTL Klubon ugyan az eddig megszokott műsorok futnak, ám annak leánycsatornáján, az RTL II-n immár a ValóVilág 6 szériáján látható estéről estére. A valóságshow pedig közönségkedvenc műfajnak számított az elmült években. Az első adás alapján pedig elmondhatjuk, hogy a ValóVilág idősávjában (19:00-20:54 közötti időszak átlagában) nem volt nézettebb csatorna az RTLII-nél a 18-49 évesek körében.

A vasárnap esti adás a 18-49 évesek körében 15,6 százalékos SHR-t hozott az RTLII-nek, amivel megverte a TV2-n vele szemben sugárzott Naplót (12,6%) és a Mindenképpen talán című vígjátékot (12,8%) is. Ennek azért is van kiemelt jelentősége, mert az RTLII mindössze a magyar háztartások 52%-ban fogható.

VV Éva: VV Charlotte egy ribanc

Forrás: mfor.hu - alfahir.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma