Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2016. Január 26. 08:35, kedd | Helyi
Forrás: koponyeg.hu

További enyhülés várható

További enyhülés várható

A párás reggelek után kitisztul a levegő és enyhe, szélcsendes idő várható, helyenként előforduló minimális csapadékkal a hét többi napján is.

3 napos előrejelzés (Kiskunfélegyháza)

Kedd
Erősen felhős, párás, főleg északkeleten tartósan ködös időre számíthatunk. Hajnalban gyenge ónos eső, napközben elszórt zápor, szitálás kialakulhat. Reggel szinte szélcsend lesz, napközben is csak kissé élénkül meg a délnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet -5 és +2 fok között alakul, délután +1 és +7 fok közötti értékeket mérhetünk. Melegfronti hatás várható.

Szerda
Hajnalban ismét többfelé képződik sűrű köd, mely a Dunától keletre eső tájakon tartósan megmaradhat. A Dunántúl nyugati és déli részén ezzel szemben megszűnik a párásság és kisüt a nap. A délnyugati szél sokfelé megélénkül. A hőmérséklet csúcsértéke +5, +6 fok körül alakul (a tartósan ködös tájakon lesz a leghidegebb).

Csütörtök
A továbbra is élénk délnyugati, nyugati szél hatására még nagyobb területen szűnhet meg a párásság és süthet ki a nap. Kora tavaszias idő valószínű a keleti tájakat leszámítva (itt megmaradhat a ködfelhőzet), 5-10 fokos csúcsértékkel.

Péntek
Gyenge hidegfront érkezik, melynek hatására átmenetileg megnövekszik, majd csökken a felhőzet. Délután napsütés is valószínű. Elszórtan, főleg északon fordul elő zápor. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombat
Változóan felhős lesz az ég, legalább néhány órás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél élénk lesz. A hőmérsékletben nem lesz változás, marad a kora tavaszias enyheség.

Vasárnap
Erősen felhős, délután már borult lesz az ég. Szórványosan lehet eső, záporeső. Mérséklődik a légmozgás. A maximális hőmérséklet +9 fok körül alakul.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 06. 14:00, szombat | Helyi

Szoros versenyben dőlt el a cím

Megyénk java, büszkesége, az egyik legkedveltebb itala volt ma a főszereplő a megyei pálinkaversenyen.

2020. Június 06. 12:00, szombat | Helyi

Három forgatókönyv szerint folytatódhat ősztől az oktatás

A változatok szerint vagy teljesen elfelejtjük a digitális oktatás új tapasztalatait, vagy részben adaptáljuk ezeket, vagy teljesen új korszak kezdődik az oktatásban.

2020. Június 06. 11:57, szombat | Helyi

A legeltetés ősi hagyomány

Hagyományosan Magyarországon Szent György napján lehet kihajtani a rétre az állatokat.

2020. Június 05. 17:26, péntek | Helyi

Trianon emlékére zúgtak a harangok

Június 4-én az Ótemplom előtti Magyarok Nagyasszonya-szobornál gyűltek össze a félegyháziak, hogy megemlékezzenek nemzeti összetartozásunk ünnepnapjáról.