Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Hírek

2011. Szeptember 06. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Tovább kínozza magát Beckhamné

Tovább kínozza magát Beckhamné

Victoria Beckhamet nem érdekli, mit mondtak az orvosok, ő akkor sem hajlandó lemondani a magassarkúról, ha teljesen tönkremegy tőle a gerince.

A hétvégét azzal töltötte a Beckham-házaspár, hogy elkezdték hozzászoktatni pici lányukat ahhoz, ami későbbi élete nagy részét ki fogja tölteni - a vásárláshoz. Azonban nem a papa karjaiban békésen szunyókáló Harper Seven volt a legérdekesebb látvány, hanem Victoria, és az ő tűsarkai. Az elmúlt pár hétben ugyanis többször lehetett arról hallani, hogy porckorongsérve van az egykori Spice Girl-nek, ami miatt csak lapos talpú cipőket hordhat, különben nemcsak rettentő fájdalmakat fog átélni, de a gerince tovább romolhat, ami megakadályozhatja a rendes mozgásban. Ehhez az orvosi utasításhoz tartotta is magát egy ideig, ám megérkeztek Christian Louboutin új, extra magas lábbelijei, amiknek a tervezéséből ő is alaposan kivette a részét. Egy ilyen különlegességet pedig nem hagyhat kipróbálás nélkül, így szombaton újra a régi Vic rótta a luxusboltokat.

De nemcsak magassarkúban tipegett, de szűk bőrnacit is húzott magára, ami egyértelműen mutatja, hogy a szerinte létező szülés utáni súlyfölöslegét leadta, amitől a lassan rajtoló New York-i divathétig akart megszabadulni. De kedvenc Viktóriánk nem szokott lazsálni, ha a szépségért való szenvedésről van szó.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 19. 15:05, szerda | Bulvár

Tom Hanks új szerepben

Tom Hankszel forgatja újra Marc Forster Az ember, akit Ovénak hívtak című nagy sikerű svéd vígjátékot.

2022. Január 17. 08:00, hétfő | Bulvár

Céline Dionnak súlyos baja miatt le kellett mondania turnéját

Súlyos és nem múló izomgörcsei miatt Céline Dion kanadai énekesnő bejelentette, hogy nem tudja megtartani Courage World Tour című koncertkörútjának további észak-amerikai előadásait.

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.