Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2019. Március 12. 08:55, kedd | Helyi
Forrás: hirado.hu

Tovább halmozódnak a lottómilliárdok

Tovább halmozódnak a lottómilliárdok

Nem kelt el az ötös lottó és a hatos lottó főnyereménye, így tovább halmozódnak a toplistás főnyeremények.

Ezen a héten szombaton 3,24 milliárd forint, vasárnap pedig 1,424 milliárd forint várja a játékosokat – közölte a Szerencsejáték Zrt.

Az ötös lottó fennállása óta az eddigi legnagyobb pénzösszeget 2003-ban nyerte meg egy szerencsés játékos az eddigi leghosszabb halmozódás után. Ő 38 hét telitalálat-mentes időszakot követően több mint 5 milliárd forinttal gazdagodott.

A 11. játékhéten megnyerhető összeg lassan közelít a legendás legnagyobbhoz, ugyanis a most szombaton várható főnyeremény 3 milliárd 240 millió forint, ami a játék történetének 3. legnagyobb nyereménye.

A hatos lottónak sem kell szégyenkeznie, hiszen az eddigi 4. legnagyobb összeget, 1,424 milliárd forintot tudhat magáénak az, aki vasárnap egyedül találja el a kihúzott hat számot.

Magyarországon nagyon ritkán lehet a lottónyertesekről személyes információkat megtudni, mert igyekeznek megőrizni inkognitójukat. A nagyobb nyeremények felvételekor a Szerencsejáték Zrt. kollégái felajánlják a szerencsés nyertesnek, hogy névtelenül kitölthet egy kérdőívet, amelyben információkat árulhat el magáról, játékszisztémájáról, életéről úgy, hogy anonimitása biztosított marad.

Az önkéntesen kitöltött kérdőívekből kiderül, hogy a nyertesek főleg állandó számokkal játszanak, de néhányan gépi játékokkal nyertek. Vannak olyan játékosok, akikre valóban illik a „szerencse fia” jelző, hisz már többször is nagyobb összeget nyertek.

Szinte mindegyik nyertes hosszabb ideje, de van, aki már évtizedek óta rendszeresen játszik azzal a játékkal, aminek főnyereményét megnyerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok