Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2019. Augusztus 13. 13:19, kedd | Helyi
Forrás: Rádió Smile

Tovább erősödött a Rádió Smile hallgatottsága

Tovább erősödött a Rádió Smile hallgatottsága

Megtartotta célcsoportjának hallgatói bázisát a 30-59 évesek között Kiskunfélegyháza helyi rádiója, a 89.9 Rádió Smile.

A 2019-es első félévben, az NMHH megbízásából a Kantar/Mediameter hallgatottsági mérés adatai szerint a város helyi rádiója, a Rádió Smile emellett átvette a vezető szerepet a kereskedelmileg legfontosabb, 18-49-es célcsoportban is, és tovább növelte az átlagos napi rádióhallgatással töltött időt is, ami a korábbi 4,1 óráról, 4,7 órára emelkedett.

A két évvel ezelőtt indult átpozicionálás most jutott a csúcsra, hiszen elmondhatjuk, hogy a legtöbben és a legtovább, a Rádió Smile-t hallgatják Kiskunfélegyházán és a kistérségben. A siker pedig közös, hiszen ehhez nem elegendő csak jó zenéket szolgáltatni. Kellenek a talpraesett műsorvezetők, a helyi tartalmak, az az interaktivitás, amibe a hallgatók napi szinten bekapcsolódnak akár a közlekedési hírek rádióba való eljuttatásában, akár az elveszett, talált tárgyak rádióban való keresésével. Egyre sűrűbben érkeznek észrevételek és pozitív visszacsatolások arról, hogy jó úton haladunk, és ehhez a továbbiakban is számítunk minden kedves félegyházi és környékbeli hallgatónkra, hiszen ezt a szép eredményt közös munkával értük el.

Köszönjük Kiskunfélegyháza!

Rádió Smile

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 12. 16:40, kedd | Helyi

Jelentős változások várhatók a szakképzésben

Tartalmában és módszertanában is átalakul a szakképzés, juttatásai az ösztöndíjak és a munkaszerződések rendszerén alapulnak majd, és módosul a szakképzésben oktatók jogállása

2019. November 12. 16:22, kedd | Helyi

Világbajnoki arany- és ezüstéremmel tért haza Szabó Tamás

Szabó Tamás, a félegyházi fekvenyomó és erőemelő bajnok sorra zsebeli be idén is a dobogós helyezéseket. Ezúttal Szlovákiából tért haza szép eredményekkel.

2019. November 12. 15:57, kedd | Helyi

Könnyebben intézhetjük bírósági ügyeinket

A Bíróság.hu honlapon Bírósági iránytű néven animációs filmsorozatot indítottak, amelyben a jogi ügyekben érintettek számos fontos információhoz jutnak az ügyintézéshez.

2019. November 12. 15:37, kedd | Helyi

Megérkezett Magyarországra a Burger King húsmentes hamburgere

Kedden 25 ország 2500 éttermében, köztük Magyarországon kezdte el árusítani a növényi alapú pogácsával készülő, új húsmentes hamburgerének árusítását.