Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2013. Április 08. 09:46, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Tóth Vera: Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a majomkodás

Tóth Vera: Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a majomkodás

Nagy mellei miatt esett ki Gabi?

Szombat este a Szombat esti láz legnagyobb reménységű párosa Tóth Gabi és Markó Róbert búcsúzott a versenytől. Gabi képtelen volt leplezni fájdalmát és könnyek között mondott köszönő szavakat táncpartnerének. Az énekesnő nővére, Vera a Facebookon akadt ki a döntés miatt.

- Nagyon szurkoltam Gabinak! Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a majomkodás. Tudom, tudom, buta kérdés ez részemről, mert ez egy showműsor, kell a cirkusz... De tartalom nélküli cirkusz, etetés, műcsillogás? Kérdem én, még meddig tart, hogy az illúzió, a valótlanság, a jópofáskodó, tartalmatlan semmik felületet kaphatnak a televízióban és egy keményen dolgozó gigatalentumot kiszorítanak mert „jaj de vicces a gangnam style és, hogy a nem tudom milyen gazda kutyapózban liheg főműsoridőben?” – puffogott az interneten Tóth Vera, aki nem tudta megemészteni, hogy a húga nem lehet ott a soron következő döntő adásban:

- Nos, anyukám is vicces, mégsem kezd el énekelni meg táncolni egy országosan nézett show-ban.. Köszönjük a szurkolást-szavazást mindenkinek! Amúgy Gabi jól érezte magát a táncban, marad is benne ebben a világban és nagyon jót tett neki lelkileg ez az egész, ez a lényeg, belőlem meg kikívánkozott a véleményem.. Szép napot! - olvasható az énekesnő Facebookján.

Egyes pletykák szerint az énekesnő azért nem tudott mindig teljesen koncentrálni a próbákon, mert hátfájással küzdött. Egy plasztikai sebész szerint Gabi implantátumán látszik, hogy jóval nagyobb, mint amit a testalkata elbír, így elképzelhető, hogy emiatt jelentkeztek a fájdalmai.

Címkék: Tóth Gabi, tóth vera

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.