Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2013. Április 08. 09:46, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Tóth Vera: Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a majomkodás

Tóth Vera: Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a majomkodás

Nagy mellei miatt esett ki Gabi?

Szombat este a Szombat esti láz legnagyobb reménységű párosa Tóth Gabi és Markó Róbert búcsúzott a versenytől. Gabi képtelen volt leplezni fájdalmát és könnyek között mondott köszönő szavakat táncpartnerének. Az énekesnő nővére, Vera a Facebookon akadt ki a döntés miatt.

- Nagyon szurkoltam Gabinak! Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a majomkodás. Tudom, tudom, buta kérdés ez részemről, mert ez egy showműsor, kell a cirkusz... De tartalom nélküli cirkusz, etetés, műcsillogás? Kérdem én, még meddig tart, hogy az illúzió, a valótlanság, a jópofáskodó, tartalmatlan semmik felületet kaphatnak a televízióban és egy keményen dolgozó gigatalentumot kiszorítanak mert „jaj de vicces a gangnam style és, hogy a nem tudom milyen gazda kutyapózban liheg főműsoridőben?” – puffogott az interneten Tóth Vera, aki nem tudta megemészteni, hogy a húga nem lehet ott a soron következő döntő adásban:

- Nos, anyukám is vicces, mégsem kezd el énekelni meg táncolni egy országosan nézett show-ban.. Köszönjük a szurkolást-szavazást mindenkinek! Amúgy Gabi jól érezte magát a táncban, marad is benne ebben a világban és nagyon jót tett neki lelkileg ez az egész, ez a lényeg, belőlem meg kikívánkozott a véleményem.. Szép napot! - olvasható az énekesnő Facebookján.

Egyes pletykák szerint az énekesnő azért nem tudott mindig teljesen koncentrálni a próbákon, mert hátfájással küzdött. Egy plasztikai sebész szerint Gabi implantátumán látszik, hogy jóval nagyobb, mint amit a testalkata elbír, így elképzelhető, hogy emiatt jelentkeztek a fájdalmai.

Címkék: Tóth Gabi, tóth vera

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.