Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Február 05. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Tóth Gabi: Hét évig várt a díjra

Tóth Gabi: Hét évig várt a díjra

Egy héttel azután, hogy továbbjutott az Eurovíziós Dalverseny elődöntőjében, Tóth Gabi a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán Az év zenei produkciója kategóriában nyert.

Tóth Gabi sikert sikerre halmoz: sokak szerint ő a legesélyesebb arra, hogy idén hazánkat képviselje az Eurovíziós Dalversenyen, nemrég újra rátalált a szerelem is Rasztovits Dávid személyében, ezúttal pedig a Story magazin jóvoltából vehetett át díjat. "2005-ben jelöltek először legjobbnak. Azóta minden évben végignéztem, ahogy a nyertesek felhúzzák a fehér kesztyűt, és átveszik a díjat. Én úgy gondolom, hogy az olvasóktól, nézőktől érkezik mindig a legnagyobb visszaigazolás, ezért tartom olyan nagy dolognak, hogy számomra ezt a díjat a közönség szavazta meg."

Tóth Gabi talán éppen ezért választotta meg nagyon körültekintően csillaga nevét, ami nemcsak kutyájáról, Chubakkáról emlékezik meg, hanem az állatkínzás elleni védelem eszméjét is magában foglalja. Gabi ugyanis tavaly az M3-as autópálya mentén látta meg Chubakkát, aki egy láncot húzva maga után, éhesen baktatott. A jószívű énekes számára akkor nem volt kérdés, hogy megmenti az ebet, mint ahogy most sem az, hogy utána nevezi el csillagát. "Chubakkát eleve azért küldték a fentiek, hogy vigyázzon rám, ő az én lélekörzőm" - mondta Gabi.

Címkék: Tóth Gabi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.