Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Február 20. 09:21, péntek | Helyi
Forrás: Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes

Törököt fogtak a pénzügyőrök

Törököt fogtak a pénzügyőrök

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy török tehergépjárműben kábítószergyanús anyagot találtak a M5 autópályán.

A már fogyasztásra előkészített kábítószergyanús anyagot lefoglalták, az ügyben büntetőeljárás indult.

A NAV pénzügyőrei közúti ellenőrzést tartottak az M5 autópályán, és megállítottak egy török rendszámú tehergépjárművet. A pénzügyőrök tüzetesen átvizsgálták a vontató utasfülkéjét, annak valamennyi tároló rekeszét, a török sofőr csomagjait és ruházatát is.
Az utasfülkében található ágyon egy kabátot találtak, amelynek zsebéből zárható nejlon tasakban 4,6 gramm marihuánagyanús anyag, valamint egy már elkészített (töltött, tekert) cigaretta került elő. A sofőr pulóverének zsebéből további 0,5 gramm hasis gyanús anyag került elő. A török férfi az előkerült anyagot magáénak vallotta, majd elmondta, hogy azt Törökországban vásárolta saját fogyasztásra.
A pénzügyőrök a kábítószer gyanús anyagot, valamint a török férfit az illetékes rendőri szerv munkatársainak átadták, ahol a férfi ellen kábítószer birtoklása miatt eljárás indítottak és vizsgálták, hogy a férfi vezetés közben fogyasztott-e kábítószert..

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.