Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2011. Augusztus 11. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Topless nyaralt Heidi

Topless nyaralt Heidi

A németek szuperbombázója, Heidi Klum nem rejtegeti bájait szabadidejében sem, hiszen sok újat már nem tud mutatni a világnak magából.

Négy gyerek, folyamatos fotózások, és egy népszerű tehetségkutató vezetése mellett, ráfér a pihenés Heidi Klumra. Így most kapott is egy kis kimenőt férjurától, Sealtől. A német szépség pedig meg sem állt a tengerpartig, ahol modell mivoltát nem tudta levetkőzni. Ami azt jelenti, hogy minden gátlás nélkül hajlandó volt levetkőzni. Hiszen az ő szakmájában nem túl szerencsés, ha foltosan barnul le. Ennek pedig nyaralótársai örültek a legjobban, hiszen Heidi topless szaladgál egész álló nap.

Victoria egykori vezető Angyalának félmeztelenségén keresztül remekül megfigyelhető, hogy miként változott meg a teste legutóbbi szülését követően. Ugyanis már korántsem olyan testidomú, mint karrierje korábbi szakaszában, ami részben a kemény diétájának köszönhető. Viszont harmincnyolc évesen, négy gyerek után bármelyik nő kibékülne ezzel a testtel, ami Mrs. Samuelnek van.

Címkék: Heidi Klum

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.