Városlista
2024. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2011. Augusztus 11. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Topless nyaralt Heidi

Topless nyaralt Heidi

A németek szuperbombázója, Heidi Klum nem rejtegeti bájait szabadidejében sem, hiszen sok újat már nem tud mutatni a világnak magából.

Négy gyerek, folyamatos fotózások, és egy népszerű tehetségkutató vezetése mellett, ráfér a pihenés Heidi Klumra. Így most kapott is egy kis kimenőt férjurától, Sealtől. A német szépség pedig meg sem állt a tengerpartig, ahol modell mivoltát nem tudta levetkőzni. Ami azt jelenti, hogy minden gátlás nélkül hajlandó volt levetkőzni. Hiszen az ő szakmájában nem túl szerencsés, ha foltosan barnul le. Ennek pedig nyaralótársai örültek a legjobban, hiszen Heidi topless szaladgál egész álló nap.

Victoria egykori vezető Angyalának félmeztelenségén keresztül remekül megfigyelhető, hogy miként változott meg a teste legutóbbi szülését követően. Ugyanis már korántsem olyan testidomú, mint karrierje korábbi szakaszában, ami részben a kemény diétájának köszönhető. Viszont harmincnyolc évesen, négy gyerek után bármelyik nő kibékülne ezzel a testtel, ami Mrs. Samuelnek van.

Címkék: Heidi Klum

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben

2024. Február 20. 06:00, kedd | Bulvár

Bámészkodók miatt alakult ki komoly dugó az M1-esen - Videó

Míg az egyik oldalon baleset miatt torlódtak fel a járművek, addig a másikon a bámészkodók okoztak fennakadást.